Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalinka23

jak mu powiedziec o ciąży?

Polecane posty

Gość natalinka23
jestem ciekawa jak długo byś zagryzał zęby?na dłuższa mete zwiazek tylko dla dziecka nie ma sensu

Gość prawiczek27lattoja
a wczesniej pisałaś ze dalej go kochasz...

Gość natalinka23
Musze sama wychowywac,bo jezeli jeszcze tego nie zauważyłeś,na ojca dziecka nie moge liczyc,w twoich oczach mój były jest święty, a ja puszczalska,

Gość natalinka23
ja go kocham,ale on mnie nie,więc to dopiero byłaby patologia,jak byłby ze mną i latał dalej za tamtą

Gość Fraktur
Acha, to teraz rozmowa na mój temat zeszła- jak by to ci miało pomóc. Widzę jednak że jesteś na dobrej drodze do spaprania dziecku życia. Jaka ty niedojrzała jesteś - że niby rodzice twoi się dzieckiem zajmą. O Boże! Myślisz, że wszyscy dookoła ciebie mają ci służyć pomocą. Pewnie tak samo niedojrzała byłaś i twój chłopak nie mógł cię znieść. Po prostu niedojrzała i nieodpowiedzialna jesteś - bez dwóch zdań.

Gość prawiczek27lattoja
dobrze że masz rodzine która cie wesprze to teraz najważniejsze choć pewnie on sie opamięta i wróci a ty go przyjmiesz z otwartymi ramionami :)

Gość Fraktur
Ty nie wiesz nawet co czujesz, tobie się wydaje, że ty go kochasz, na odpowiedzialną miłość to trzeba poczekać dłużej. Tobie hormony mózg zalały i dlatego tak mu uległaś i tyle. Powtórzę: ty go nie kochasz, tylko ci się zdaje.

Gość natalinka23
Poprostu oceniasz mnie wogóle nie znając,co do wychowania to sie nie martw to ja bede się zajmowała moim maleństwem a co do rodziców to mają własne życie,zadeklarowali sie ze mnie wesprą,ok w porzadku,ale nic na siłe,nie oczekuje od nich tego aby zajmowali sie moim dzieckim 24h na dobe

Gość natalinka23
skąd ty to możesz wiedziec ze go nie kocham?czytasz w myślach?

Gość prawiczek27lattoja
powodzenia :)

Gość Fraktur
Przecież ty nie jesteś w ogóle pewna swoich własnych uczuć - to akurat to widać po tym co mówisz. Mówię ci: HORMONY są tego powodem oraz twoja niedojrzałość. A teraz w ciąży jesteś i już zdeterminowałaś przyszłość dziecka, że twoje dziecko będzie żyło w niepełnej rodzinie. Nie wiem jak mu to wynagrodzisz...Czekaj, czekaj, wiem: pieniędzmi od rodziców! Ale NIE, za raz, przecież w życiu chodzi o coś innego. To już nie wiem.

Gość ciezarowka31
natalinka piszesz,ze masz zamoznych rodzicow a nizej ,ze mama wychowala trojke sama po smierci taty... chyba,ze chodzi Ci o zamoznego ojczyma

Gość natalinka23
Nie musisz sie martwic o przyszłośc mojego dziecka,sama o nie zadbam,wiem że najważniejsza jest miłośc,już kocham moje maleństwo,a co do pieniedzy moich rodziców,to zle że dziecku nie nedzie klepało biedy?

Gość natalinka23
zawsze byliśmy zamożni,po smierci mojego taty moja mama jeszcze raz wyszła za mąż

Gość Fraktur
Rozumiemy, że wyszła dla większych pieniędzy, tak?

Gość natalinka23
Nie,mój ojczym jest zwykłym wojskowym,moja mama prowadzi firme po ojcu i jest starosta powiatowym,

Gość kamil kamila
sms odpadaja I emaile.zadzwon I powiedz, przygotuj sie ze powie ze to nie jego albo cuda niewidy.po porodzie zloz do sadu test o ojcostwo,zreszta on pewnie go sam zlozy bo nie bedzie chcial placic.i bedzie chcial sie upewnic ze to jego. I nie badz glupia,pomysl o dzieciaku I o sobie -alimenty.powodzenia I dbaj o siebie

Gość natalinka23
więc wiadomo ze zarabia większe pieniądze od ojczyma

Gość Ojczym
Jak śmiałaś się puścić temu chujowi niemytemu! Jo cie nie bede utrzymywoł.

Gość Aska kraska
Mysle ze on ci nie uwierzyl i dlatego tak odpisal. Mysli ze chcesz go zmusic do powrotu. Ja bym go olala i jak dziecko sie urodzi podala o alimenty to sie zdziwi.. Nie odpuszczaj mu alimentow niech ponosi odpowiedzialnosc za swoje czyny. Trzymaj sie i inie zwracaj uwagi na komentarze, dobrze ze masz wsparcie rodziny. ;)

Gość właśnie przez takie kobiety
później dzieci wychowują się w niepełnych rodzinach

Gość natalinka23
A dlaczego tylko przez kobiety?to on zachował się mniej odpowiedzialnie ode mnie,dziecko jest wspólne,nie bdede zabraniała mu kontaktów z dzieckiem,wykorzysta to albo nie,jego sprawa

Gość umniamcia
usuń, to będzie po kłopocie przecież tego dziecka i tak nikt nie chce

masakra wspolczuje tego exa jaki cham z niego widocznie Cie nei kochal kochal caly czas byla

Gość za NIC, to kocha sie swoje
Fraktur, ile ty masz lat, ze taki jestes ograniczony? Wspolczuje Autorko i zycze spokojnej ciazy 🌼 Znajdziesz jeszcze swoja prawdziwa milosci i wlasciwego mezczyzne.

Gość do umniamcia..
czy ty nie potrafisz czytac? Autorka pisze, ze chce i bedzie kochac to dziecko, a ty z takimi glupimi propozycjami. Powodzenia natalinak23

Gość ten Fraktur
jakis nawiedzony