Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jajecznica888

Jajeczna od 15.04.2013

Polecane posty

Gość Jajecznica888

Witam zaczynam od jutra jajeczna diete.. nie oczekuje tu wypowiedzi madralisnkich jakie to nie zdrowe itd.. Potrzebuje na poczatek widocznych efektow boinaczej szybko sie demotywuje.. zapraszam wszytskich ktorych motywuje szybki spadek wagi!

Gość viki022
Będziesz jadła tylko jaja? :D Ja bym tak nie wytrzymala, dzis jestem pierwszy dzien na diecie 1000-1500 kcal, mam nadzieje,ze wytrzymam chociaż tydzień.

Gość Jajecznica888
witam Viki , witam Brunetka, wiem ze nie ma lekko, ale potrzebuje takiego szybkiego spadku dla mojej motywacji. jajka rzeczywiscie zapychaja i po nich nie czuje glodu. wlasnie gotuje 6 sztuk na jutro:) Pozdrawiam i zyczy wytrwalosci

Gość viki022
Ja zastanawiam się nad białkową,bo mogłabym jeść mięso i sery, ciekawi mnie ile bym mogła schudnąć w przeciągu tygodnia.

Gość Jajecznica888
tak, bez bialka trudniej sie chudnie . racja. ja kupilam stepper skosny.. narazie tylko patrze na niego.. hehe, ale od jutra juz zaczne cwiczyc.. musze sie tu motywowac z wam, bo inaczej znowu sie poddam:/

Gość jajeczna30
o bardzo trudna dieta ja jadłam dodatkowo warzywa, mieso czasem zamiast jaj i rózne owoce stosowalam jka z rozpedu bo nie mialam czasu jeść - moje dziecko wtedy chorowało i nie myslalam o jedzeniu nawet lepiej mi było wciagac jaja niz gotować ale efekty są brzuch spada bardzo szybko:D 3 doby:D

Gość Jajecznica888
Witam Jajeczna:) wiem nie ma lekko, ale potrzebuje szybkich efektow, potym przechodze na normalne zdrowe odzywianie.. ale teraz 7 tygodni ostrej diety, oczywiscie nie tylko na samych jajka, tzn staram sie trzymac monozasady no, caly dzien tylko jajka albo caly dzien tylko miesko, albo caly dzien tylko rybka.. plus 30-40 steppera skosnego.. jak to nie pomoze to mi juz chyba nic nie pomoze...:/ pewnie takich spektakularnych efektow u mnie nie bedzie jak u Ciebie, bo moj organizm po 100o roznych dietach broni sie bardzo, i niechce chudnac.. nie dziwie sie mu:/ hehe Powodzenia Ci zycze,

Gość Jajecznica888
witam kto cwiczy jeszcze na steperze skosnym? (swing)?

Gość jajeczna30
a co to ćwiczy? muszę właśnie pryznać że dieta mi jajeczna zmieniła trochę figurę jednak jaja mają inny procent tłuszczu i białka i witamin od jaj nie spadły mi piersi jejeje spadly mi ramiona to akurat w moim przypadku dobrze, bo miałam za mocne ale brzuch sie zrobił na deskę, ale wcięcia nie ma pupa i nogi rewela za to spacerowałam dużo, może ma znaczenie jakie wybiera sie ćwiczenie na diecie opartej na białku