Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła na maksa!

Powiedzialam co myślę.

Polecane posty

Gość wkurzona na maxxxa
Widać coś ma do Ciebie bo tak to by to samo powiedziała albo uśmiechnęła się tylko

Gość wkurzona na maxxxa
No i tak powinnaś zrobić konsekwentnie :)

Gość wściekła na maksa!
może. nie wiem czemu ale chyba połowa żon jego znajomych ma jakąś obsesję na moim punkcie. on ma takiego dobrego kolege. często do nas przychodzi. to jego żona co 10 minut wydzwania... jakby ona wiedziała co tu sie dzieje to by mnie chyba zabiła a jego zaraz po mnie. np on interesuje sie masazem i ogólnie to lubi, czyta o technice itd. to jak sobie siedzimy że trójkę to czasem mi np zrobi masaż. mój nie ma nic przeciwko. zwłaszcza że jest przy tym. a ten kolega mówi wprost że jemu fajnie sie mnie masuje bo jestem wysoka i szczupła to można poćwiczyć a jego żona to taka niska i przy kości. ale przy niej zawsze tak sztywno jest. zauważyłam że jak my jesteśmy tam to taka atmosfera dziwna jest, on mówi na całkiem inne tematy i wg.

Do "Wscieklej na maxa": A to ciekawe, w jaki sposob sprawdzasz i jestes pewna, ze On Cie nie zdradzil ? Po czym to mozna poznac ? Wystarczy Ci, ze On tak powiedzial, czy sa inne 100 % metody sprawdzenia ?

Gość wściekła na maksa!
następna dziewczyna jego kumpla. mieli jechać we dwóch do lasu bo wykupili jakiś tam papier żeby drzewo wycinać a ta kretynka pojechała z nimi bo sie bała że może ja będę. i pół dnia siedziała w aucie i patrzyła jak tna drzewo. a ten kolega później mówił że ona pojechała tylko kontrolować w razie gdybym ja była.

Gość wściekła na maksa!
wiesz, po nim widać kiedy kłamie... 100% nigdy nie można mieć bo zawsze można coś przeoczyć ale te 99,8%. znam go bardzo dobrze i wiem jak sie zachowuje gdy zrobi coś głupiego, jego zachowanie dużo mówi a on nawet nie zdaje sobie z tego sprawy i myśli że zachowuje sie jak zawsze.

Gość wkurzona na maxxxa
Też jestem wysoka i szczupła ;) pewnie jest zazdrosna o niego,albo ma jakieś kompleksy ja mam przyjaciela jeszcze z dzieciństwa On siedzi w UK ale jak jest w PL to zawsze się widujemy,z tym że On jest z innego miasta i najlepiej jak przyjedzie i zostaje na noc,można się wówczas nagadać i napoić czegoś % On nocuje u innego kumpla,taka nasza paczka była we trójkę i żona tego przyjaciela mojego też strasznie zazdrosna,nie może nawet na noc zostać u tego kumpla bo mu takie sceny robi że szok :O jak dzwoni do mnie z UK to po cichu żeby nie słyszała z kim rozmawia :O

Gość wkurzona na maxxxa
Z tym lasem dobre tak jak byś miała go tam w lesie zerżnąć ;):D

Gość wściekła na maksa!
ja tam nie uważam sie za szczupła ale oni tak mówią. nieraz nawet usłyszałam że jestem za chuda a ja tego nie widzę... no Kurcze też mam kompleksy ale nie chodzę za nim na każdym kroku i nie biorę każdej napotkanej kobiety za jego kochankę.

Gość wkurzona na maxxxa
Ja raz się tak zbłaźniłam bo to było jakoś po walentynkach,znalazłam paragon z napisem mała czarna za 169zł i od razu do niego co to ma być w ogóle i co to kupował, że pewnie ma kogoś :O no ale się okazało że to chodziło o moją walizkę którą kupiłam na allegro :D On dopiero znalazł w opisach allegro,głupio mi się zrobiło ale było minęło :D

A ja nie bylabym taka pewna na Twoim miejscu, zwlascza, ze potrafi klamac. Sam fakt, ze spal z kolezanka w samochodzie daje sporo do myslenia, a do tego ciagle powtarza, ze jest zmeczony, nie ma czasu itp. No soooory, dla mnie to bujda na resorach. Ale to jest moje zdanie i chcialabym sie mylic.

Gość wściekła na maksa!
no te niektóre baby to są takie puste że szok. sąsiada żona nigdy do kościoła nie chodziła. ja jak mam możliwość, czas i siłę to idziemy razem. ja ze swoim i sąsiad. raz jak mój był akurat w niedzielę w pracy to poszłam sama. tzn miałam iść z tym sąsiadem jak zawsze. a jak jego żona sie dowiedziała że mój nie idzie to ona poszła. czasem to aż pre zastanawiam czy przypadkiem w moim zachowaniu nie ma nic co mogłoby dać im powód do niepokoju. bo piękna modelka nie jestem więc wątpię że to przez wygląd.

Gość wkurzona na maxxxa
Może podobasz się facetom a One widzą w Tobie jakąś konkurencje

Gość wściekła na maksa!
bosa bosa no zmęczony niby może być bo siedzieć całą noc w aucie to męczy. nawet jak można sie przespać to nie za wygodnie i wg. kłamać właśnie nie potrafi bo widać po nim że kłamie. no i w sumie jak wyszłam po porodzie ze szpitala to on wszystko robił. ja byłam ponacinana, wszystko mnie bolało, nie mogłam chodzic, siedzieć. to on 24 na dobę. na nocke do pracy. o 8 wracał robił mi śniadanie, później sprzątal, gotowal obiad- ja mu ewentualnie pomoglam jak coś nie wiedział. w między czasie podawał mi mała do karmienia, wieczorem robił kolację i jechał do pracy. jedyne co ja robilam to wstawalam w nocy do córki. i tak było przez dwa tygodnie

Gość wściekła na maksa!
tylko że wszyscy jego znajomi są starsi. on nie ma takich w swoim wieku. wszyscy Srednio 10 lat starsi więc ode mnie 13. jednego dobrego kumpla w swoim wieku ma ale to znajomy jeszcze z podstawówki.

Gość wkurzona na maxxxa
Nic no musisz patrzeć jak się rozwinie sytuacja i koniecznie napisz tutaj co i jak ok?

Wszystko fajnie, tylko Ty jestes po porodzie i jeszcze chyba nie mozesz wspolzyc, a facet swoje potrzeby ma. Taka prawda. Natury nie oszukasz.

Gość wkurzona na maxxxa
Mojego nie ma do tej pory a miał iść tylko na film

Gość wkurzona na maxxxa
Dobrej nocy życzę.Wściekła daj tu na topiku znać co i jak ok? jutro zajrzę pa

Gość wściekła na maksa!
Kurcze wykończona Zasnelam z telefonem w ręce... no jak będę miala możliwość to sie odezwę. bosa bosa to że ma ochotę nie oznacza odrazu że zdradza a nie będę go osądzać jak nie wiem.

Gość wściekła na maksa!
wrócił dziś z pracy i powiedział ze sobie to przemyślal i ona więcej nie będzie z nim jeździć do pracy i będzie miala zmiany w innym miejscu niż on. o dziwo nie musiałam mu tego mówic ani sugerować. a ta pierdolnieta dzwoni popołudniu i sie pyta czym ona ma do pracy jechać. ja do niego niech jej powie że Chuj mnie to obchodzi i niech sobie jedzie rowerem albo nawet hulajnoga... jak zaczynala tu pracować to wiedziała że musi mieć auto więc teraz niech sie sama martwi. tak żeśmy sie śmiali że szok bo była z nami akurat jego mama a też ja zna. i jak Powiedzialam o rowerze to ona mówi że na rowerze jej sie lepiej pizda wyrobi i najlepiej niech zdejmie siodełko i na rurze jedzie i po największych dziurach. Haha.