Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyglada to tak:

boje sie mezczyzn

Polecane posty

Gość wyglada to tak:

ze poznaje mezczyzne, widze jakies zainteresowanie z jego strony, bo ciagnie znajomosc i pokazuje zachowaniem slowami ze chce rozmawiac, widywac sie, aleeee ja trzymam zawsze dystans, czesto odpycham, ostudzam meskie zachowanie tak samo jakos wychodzi - jakby obrona, wycofuje sie, robie jakies uniki ... choc chcialabym miec faceta ale nie wiem jak to zmienic w sobie, nie umiem, boje sie ze zle wyjdzie, ze zblaznie sie, ze zostane pouczana, oceniana, krytykowana, skreslona bez slowa, porzucona, .... zle sie czuje w dluzszym towarzystwie z mezczyzna, nie wiem jak sie zachowywac, nie znam tak naprawde mezczyzn, nie umiem z nimi rozmawiac, zainteresowac soba (wyglad to tylko poczatek), sama sie odsuwam bo nie umiem pokierowac znajomoscia, nie umiem wejsc w relacje z mezczyzna, mozliwe ze zniechecam do siebie i zapewne tak jest, nie potrafie tego zmienic, nie mialam nigdy chlopaka, nigdy z zadnym nie bylam dluzej niz 1 dzien ... to jest silna blokada i trwa, poglebia sie juz 20 pare lat ... komus kto mi sie nie podoba nie potrafilabym dac sanse, zblizyc sie, czulabym sie zle, a osobie ktora mi sie podoba, chcialabym ja poznac to powstaje bariera ze nie podolam, ze mezczyzna bedzie mnie ocenial ze nie mam doswiadczenia, ze nie znam potrzeb mezczyzn, nie znam zwiazkow i wszystkiego co oscyluje wokolo relacji damsko-meskich, wiec zawsze rezygnuje

Gość wyolbrzymione
masz racje trzymaj sie od tego calego gowna z dala

Gość lkjfdh
Twoim problemem jest niska samoocena.

A próbowałaś skupić się na ewentualnych przyczynach tego? Może dzieciństwo, wszystko dzieje się z jakiegoś powodu.

Gość errr;;;;
a ja cie rozumiem, mam tak samo...panicznie boję się mężczyzn...i nie jestem w stanie być z żadnym facetem...przerażają mnie

Gość wyglada to tak:
czuje sie gorsza, oceniana, nie mam obycia, doswiadczenia

Gość lkjfdh
A co w nas jest takiego strasznego? :-)

Są różne proste ( teoretycznie) metody podnoszenia samooceny. Spróbuj znaleźć w sobie coś pozytywnego i na tym się skupiaj... Napewno jest wiele takich rzeczy. Mogę zapytać ile masz lat?

Gość wyglada to tak:
straszne w mezczyznach dla mnie jest to, ze nie sa szczerzy, nie mowia co mysla, nawet jak maja kobiete za glupia idiotke to zachowaniem pokazuja co innego i slowami, wiec relacje z mezczyznami mnie przerazaja, ich ocenianie mojej postawy, zachowania, brak doswiadczenia, nieznajomosc mezczyzn etc wiec relacje z mezczyznami sa dla mnie trudne

Gość lkjfdh
Sama jesteś trudna. My jesteśmy prości.

Gość errr;;;;
dla mnie w facetach najgorszy jest ich popęd seksualny....

Gość wyglada to tak:
lkjfdh - co we mnie jest trudnego ? co mam zrobic, co zmienic ? jak to zrobic ? od czego zaczac ? hm ...

Gość lkjfdh
Znajdź dziedzinę, w której jesteś dobra. Swoją prawdziwą pasję. Zacznij się rozwijać. Odnoś sukcesy. Na początek mogą być bardzo małe. Ale jednak. Wtedy wzrosnie twoja samoocena. A problemy z facetami znikną.

Gość wyglada to tak:
taka recepta to zadna. zawsze facet odraca uwage od samego siebie.

Gość lkjfdh
Twoje problemy siedzą w Tobie. I musisz się nimi zająć. Trudności z facetami to tylko skutek. Tak ciężko to zrozumieć?

Gość wyglada to tak:
dlatego nie wchodze w relacje z mezczyznami

Gość lkjfdh
Co tylko pogarsza twoje mniemanie o sobie. I tak wkoło Macieju...

Wszystko ulegnie zmianie gdy trafisz na takiego,który się w Tobie zakocha :) nie da Ci spokoju i wtedy przekonasz się do niego ta twoja ochrona zniknie :)