Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia76

zawroty glowy-czy to choroba Meniera?

Polecane posty

Gość natalia76

Witam,od 3 lat gdzies miewam silne,nie dajace zyc zawroty glowy.2 lata temu chodzilam po lekarzach na mase roznych badan w tym kierunku,mialam tez vng ale wszystkie wyszly ok.Zawroty byly straszne,niemoglam chodzic,do tego bol glowy,brzucha,bylam mokra i jakby ciagle zdenerwowana,tralo to od paru dni do tyg.Przez 1.5 roku mialam ale spokoj,zawroty tylko lekkie (czesto cukier mi spada),zaraz po zjedzeniu minely.Ale teraz nagle pojawily sie w lutym,wpierw mialam szumy w uszach i zatkane ucho(jakby woskowina,sama probowalam specjalnym preparatem ja usunac ale odnawia sie i zatyka mi ucho) a do tego te straszne zawroty i bol glowy,bol brzucha(slabo mi).Probuje chodzic i zyc normalnie ale to trudne.Dodam jeszcze ze po tamtych zawrotach mialam pare tyg.spokoju ale potem znow to wrocilo,trzymalo 10 dni.Mozna oszalec,niewiem juz co mam robic,niemam sily,poradzccie mi cos,czy to moze byc ta choroba choc badanie vng wyszlo ok?dodam ze mam 37 lat.

Gość duet-njung.
A niedokrwienie mózgu... ...lub ucisk kręgów szyjnych na nerwy?

Gość natalia76
mialam badanie rtg kregoslupa szyjnego to wyszlo ok,bez wiekszych zmian,jedynie niemialam tg glowy bo neurolog stwierdzil ze nie trzeba.