Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nuttertools

nuda totalna nuda

Polecane posty

Gość kasia syfilityczka
niż ty na pewno sucharze:(

Gość kasia syfilityczka
btw jakieś gówno sie tu do mnie przykleiło:P

Gość kasia syfilityczka
!

Gość on37,,
totalna nuda??? Nie zgodzę się poniżej zacytuje Ciebie nuttertools Ruda eufori@odpowiem ci.mam35 lat,żonę,dwójkę dzieci,wacet powinien być facetem a kobieta kobietą,ja mam swoje zadania w związku a kobieta swoje,ja jestem od pracy w związku od zarabiania,zaspokajania kobiety swojej sexualnie,utrzymywania rodziny,zapewnienia im dobrobytu materialnego i żonie sexualnego i t.p. a żona jest do tego do czego została stworzona czyli do dania mi powiem wprost,dzieci do bycia dobrą matką dla naszego dziedzitwa,do wpajania w związek miłości dobroci,szacunku.zrozumienia i.t.p. i spontanicznie odpowiem bycie przeciwieństwem Ciebie bardzo mi odpowiada:) najbardziej podoba mi się kawałek ,,żona jest do tego do czego została stworzona,,. jeżeli napisałeś to szczerze nie dziwię się że klepiesz w życiu nudę co ogłaszasz na forach zamiast zająć się rodziną :) posprzątaj dom ugotuj na jutro obiad to Ci przejdzie a może spontan wróci??

Gość kasia syfilityczka
dziwie sie że nie zauważyłeś:P no przecież kurna nie ciebie tylko tego suchara co za mną łazi:O

Gość kasia syfilityczka
lubię podszywy ale nie takie gówniane:O

Gość kasia syfilityczka
!

Gość kasia syfilityczka
a niech się podszywają. co mnie to? tylko kurna czemu aż tak bez polotu?:O

i w tym miejscu dochodzimy do nastepujacego wniosku...zona to stworzenie stworzone przez .... meza? i tylko on wie, do czego ona zona zostala stworzona :) ... podobno przez boga zostali stworzeni kobieta i mezczyzna :) czyli maz i zona, to zupelnie cos innego niz kobieta i mezczyzna :) .... ktos tu mowi, ze jest nudno :)

kasia nie domyśliłem się bo jesteś czasem troszkę nieobliczalna jeśli tak mogę się wyrazić,bez obrazy,trochę tajemnicza by lepiej zabrzmiało pewnie

Gość kasia syfilityczka
!

Gość on37,,
problem z Tobą jest taki wydaje Ci się że jesteś kimś co udowadniasz a raczej próbujesz udowodnić na forum , dam Ci kolejny dowód najlepiej jest cytować Ciebie. mówisz czytaj ze zrozumieniem ok. Różnimy się tym że ja czytam ze zrozumienie , a Ty nie piszesz ze zrozumieniem poniżej cytat: nuda totalna nuda 22:28 nuttertools czytam sobie to forum od niedawna ale naprawdę forum powinno być szczere i spontaniczne a tu co,tylko kobiety co mąż ich nie chce i żony co nie dają lub rozmiary np.kobiety75f i faceci25min.aż żal du...pę ściska. czy tytuł postu czyli nuda jest powiązany z treścią w poście?? raczej nie, post odnosi się do spontana i szczerości a nie do nudy, :) a tytuł raczej może sygnalizować twój stan ducha nieprawdaż??

Gość kasia syfilityczka
krętki mi się na móżg rzucają:(

czyzby? ... a co, nagle nie mozesz odnalezc sie jako maz, czy jako mezczyzna :) godzina 0:15 mniej wiecej ... tymczasem spelniony maz i mezczyzna czyta wypowiedzi klientow kawiarni :) .... czyzby obsluga zasnela z wyczepania? :)

nieprawda bo temat by był ciekawy może być niedokończony,czy padło choć jedno stwierdzenie że ktoś tu się nudzi w związku czy życiu?otóż nie.a co do stanu mojego ducha to ci powiem że jest w naiwiększym porządku.

Gość on37,,
frida ale kupił jej przecież kuchenkę/ kuchnie jaką sobie wymarzyła to miał prawo ja stworzyć czy nie??? on naprawdę rozumie kobiety :) własnie wcale nie jest nudno

Gość ten post to miod na moje uszy
Oczywiscie. To nie media spaczyly obraz swiata. To my sami spaczylismy. ALbo idziemy na latwizne i wybieramny bylejakosc. Uwioelbiam uslugiwac swemu mezowi. Kiedy on wroci z pracy, styrany po calym dniu z wielka przyjemnoscia podaje mu zupe, drugie i na deser ciasto Jasne, ze sa dni kiedy i ja pracuje. Wtedy jemy to co jest w domu. Nikt z tego powodu nie umarl. Facet musi czuc, ze jest holubiony. To napewno nie zaszkodzi. Kto chcialby wracac do domu gdzie jest chlodno i glodno? Lubie rozpieszczac swego siwiutkiego juz meza. Czy sie z nim kloce? Jasne. Jak cos mi boli to wykrzycze wszystko. A on mnie tak ladnie uspokaja. :) I tak ma byc. Czy jestesmy w sobie zakochani? :) Hmm... po tylu latach jestesmy jak papuzki nierozlaczki. Dobrze nam razem ze soba. A ogolnie? Mamy klopoty ale walczymy z nimi jednym frontem. I w Bogu nadzieja, ze sie kiedys skoncza.

kasiu, sprobuj je odgonic, bo ci mozg pokreca... a od mozgu, do nog droga juz prosta :) ... po co ci pokrecone nogi :D

obsługa?jaka obsługa,nie obrażaj mojej pani,a co cię obchodzi co ja robię o tej czy innej porze?czy ja się pytam ciebie co ty tu robisz?

Gość bajo bongo
bala

Gość kasia syfilityczka
frida mojego mózgu już prawie nie ma😭 a przynajmniej przerażajaco często mam takie weazenie:(

Gość kasia syfilityczka
mogę nawet smiało powtórzyć za dżudi, że przez większą część życia czuję się jak kompletna idiotka:O:(