Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość światło księżyca.

czy powinnam z nim być??

Polecane posty

Gość światło księżyca.

Wszyscy uważają że powinnam z nim być, bo jest miły, kulturalny, dobry , po studiach i ogólnie nic mu nie można zarzucić. Ale ja nie czuję do niego nic. Jest mi obojętny, jak faceci których znam..., jak sąsiad którego mijam... Równie dobrze mogłabym być z kimkolwiek... Ale jak to powiedziała jedna osoba "jesteś już po 30tce i nikogo takiego jak chcesz, już nie poznasz" Co za beznadzieja...

Gość onaonanoaona
mam ten sam problem z tym ze jestesmy juz 5 lat razem, od 4 mieszkamy. To nie jest tak, ze nic do niego nie czuje, ale po prostu nie jestem w nim zakochana, kocham go ale to bardziej przyzwyczajenie... Mam 25 lat i juz wlasciwie rozmiawialam z nim na ten temat i mam sie wyprowadzic... ale cala moja rodzina naskakuje na mnie, ze on taki fajny, ze zostane sama i bede jeszcze za nim plakac... a ja juz sama nie wiem co robic

Gość światło księżyca.
mnie przez chwilę wydawało się, że można tak, ale jednak z czasem dochodzę do wniosku że nie dam rady, że mnie to męczy. Każda chwila spędzona z nim jest nijaka i pozbawiona dla mnie emocji. Albo wręcz mnie irytuje. Tylko to gadanie, że będę żałować..

Gość onaonanoaona
ale wy jestescie para?