Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,,Extr3me..

Po jakiego te "ceregiele"?

Polecane posty

Gość ,,Extr3me..

W pracy pewna dziewczyna - mezatka strasznie leci na facetow. Lubi randkowac z nimi, flirtowac, przytulac sie, dawac buziaki, chodzic na dyskoteki i z nimi tanczyc itd., pomimo tego ze ma meza i dziecko. Ostatnio zauwazylem, ze jej "psiapsiola" robi jakies dziwne akcje w stosunku do mnie i kolesia, ktory juz nie pracuje - jemu powiedziala przy mnie i mezatce, ze ona (ta mezatka) sika po nogach na jego widok. Mnie natomiast potrafi ta przyjacioleczka powiedziec cos w rodzaju: ze jak odejde z firmy, to nazwijmy ja E. (ta mezatka, co leci na facetow) bedzie za mna tesknic, oprocz tego bardzo mnie lubi, podobno mam pod jej biurkiem przygotowana miejscowke - moim zadaniem bedzie jej dogadzac. Nie raz tak bywalo, ze siedzielismy we trojke (z ta psiapsiola) w pomieszczeniu sluzbowym i slyszalem: to ja zostawiam was samych (koniec koncow zostawalem ja i ta mezatka). Byla tez akcja, kiedy to "psiapsiola" chciala mnie zaprosic na jakis balet - nie miala z kim pojsc i jednym z argumentow bylo to, ze bedzie na tym balecie rowniez jej kolezanka z mezem (E.). Sporo bylo tego typu zagrywek. Po jakiego te "ceregiele", wie ktos? One we dwie sie bawia w najlepsze i pozniej mnie obgaduja? Na razie traktuje to jako zarty i sie smieje, ale zaczyna mnie to juz nudzic i draznic momentami. Dodam, ze zaproszenie na kawe do mnie do domu, czy krotkie odwiedziny ta mezatka w prozaiczny sposob olala - chcialem wybadac w co gra, ale na razie to jedna wielka niewiadoma.

Gość za dlugie__
jw

Gość hehe :D
Przypomina mi to moją obecną sytuację z kilkoma moimi koleżankami. Dużo o tym myślałem, przeczytałem też to co napisałeś i powiem tobie tak. Moim zdaniem nie powinieneś brać do siebie to co słyszysz. Sądzę że te koleżanki flirtują z tobą dla sportu i samej sztuki flirtowania. Nie doszukiwałbym się też jakiegoś ukrytego znaczenia w tym co robią. Chyba sam sobie odpowiedziałeś w pytaniu, napisałeś że "strasznie leci na facetow. Lubi randkowac z nimi, flirtowac, przytulac sie, dawac buziaki, chodzic na dyskoteki i z nimi tanczyc" oraz "One we dwie sie bawia w najlepsze i pozniej mnie obgaduja?".... Tak właśnie moim zdaniem jest. Jesteś obiektem ich kobiecych zabaw i niewinnej rozrywki (na razie niewinnej). Moim zdaniem powinieneś dążyć jak najbardziej do zdystansowania się do tych kobiet i przejść na bardziej formalny/zawodowy poziom. Tym bardziej jeśli z żadną z nich się nie spotykasz na poważnie. Taki rodzaj przyjaciółek może któregoś dnia wejść tobie na głowę i narobić smrodu. Postaraj się maksymalnie wyprostować te pokręcone relacje.

Gość emsi.
To co wyczynia ta mezatka to zdrada emocjonalna. Chociaz nie wykluczone, ze chodzi ona do lozka z innymi kolegami z pracy. Ty jestes dla niej "dobrym kolega", z ktorym mozna poflirtowac, pozartowac, a z innym sie gzi. Moze nawet z tym Twoim kumplem, co juz nie pracuje. Moim skromnym zdaniem: olej ta sikse! Nie baw sie w tego typu gry, bo jak dojdzie do zblizenia miedzy Wami, to w razie czego Ty bedziesz najgorszy, gdy jej maz sie dowie.