Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mlodamama94

problem intymny..w ostatnich dniach ciąży..

Polecane posty

Cześć. Mam do was pytanie no bo jestem w 39 tc i gin stwierdził u mnie zakażenie i pobrał próbke wymazu z pochwy. Zaniosłam do badania a przed badaniem na toxoplazmoze nie brałam leków co mi przepisał iż nie miałam za co wyłupić a wyszło mi z tych badań że no podobno jakieś zakażenie jest iż skierował mnie do poradni chorób zakaźnych na drugi koniec miasta i ani sie tam dodzwonić ani pojechać bo nie mam za co a po pierwsze to codziennie źle sie czuje strasznie ledwo dojeżdżam mpkami do gina.. No i jak czytałam o tym zakażeniu to sie przeraziłam bo co jeśli wynik gbs czy jak to sie tam nazywa będzie dodatni :c ja sie boję no bo to moje 1 dziecko a dość mloda jestem bo w tym roku kończę 19 lat no i chciałam mieć swoje dziecko i się boję że mój syn potem będzie chory przez to a mnie za razem nie stać na takie coś..lub na leczenie.. A ogółem to leki przepisane zaczęłam brać parę dni później i to był amotaks i dopochwowe natamycyna unia.. Błagam poradźcie coś..

Gość zlecialy sie mamuski
po pierwsze zaraz cie objada ze kasy na leki czy autobus nie masz a nogi dzieck sobie zrobilas wiec nie wiem czy dobrze ze o tym wspomnialas.. niech ojciec dziecka cie zawiezie albo rodzice chyba jakies wsparcie masz co? nie zwlekaj z wizyta..co my ci tu pomozemy?zycze zdrowka Tobie i synkowi.

Gość erfgthyj
no tak jest w polsce bieda i bedzie jeszcze gorzej

Gość zxzx
wyluzuj. Dostaniesz antybiotyk podczas porodu jeśli wyjdzie coś nie tak. Będzie dobrze/

Gość czak wspak niczym rak
:/

hmm... No raczej sama musze dojeżdżać bo nie da rady inaczej. Wszyscy pracują.. Ech no jakoś to będzie zobaczymy...