Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzemik.

to jest prawdziwa milosc?

Polecane posty

Gość dzemik.

czy prawdziwa milosc przetrwa wszystko???Puki co wszystko na to wskazuje. Wyszlam za maz w klasie maturalnej majac 20 lat,w ciazy.Rodzice zaakceptowali mojego meza bo nie mieli wyjscia,a od poczatku byli na nie.W porownaniu mija kuzynka zwiazala sie z facetwm,dobrze sytuowanym i zamoznym,zaszla w ciaze,wszyscy dumni,planowali slob.Rozsypalo sie,zaczal ja bic.Moj kuzyn urzadzil wielkie weselicho,wielka milosc.Wyjechali do UK, piekne zycie,pieniadze,plany...och i ech,jak to wszyscy zachwalali,zazdroscili. Dzis biora rozwod,po 5 latach malzenstwa. Kolezanka mojej mamy kiedys sie chwalila,ze jej corka za maz,wychodzi,za policjanta.Tez wielkie weselicho. Do dzis musi splacac kredyt wziety na nie i zal.Druga corka to samo,slub i po roku rozwod.A wszystkie te sluby zachwalane i wogole.A moje zycie??? skromne,bez rewelacji....kryzys finansowy pezez krory byly klutnie.Mij maz idealem nie jest,jaa tez nie.Ale nimo trudnosci,problemow wciaz razem i ro jest chyba prawdziwa milosc.I jak slysze o kolejnym jakima rozwodzie to rozsne z dumy i wyzszosci.Ze niby kazdy tak zachwalal a tu lipa.A my wciaz razem.To chyba jest najwazniejsze nie? Po co pisze?! zeby sie utwierdzic,czy tez tak macie,ze to MILOSC.Mimo wszystko.

Gość porannie...
To może pokochaj też w końcu słownik ortograficzny, co?

Gość dzemik.
pisze z telefonu i ciezko pisze mi sie na malej dotykowej klawiaturze,przeoraszam za literowki

Gość yyyKafeKrytykant
i dlatego nie widzisz roznicy miedzy "puki" a "poki" :D

Gość yyyKafeKrytykant
a co do tematu: ty tak nie rosnij z tej dumy i wyzszosci, bo kiedys mozesz (nie mowie, ze musisz!) sie bardzo zdziwic i tylek cie bedzie bolal, jak spadniesz z tej wysokosci