Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość an4521

nagła zmiana???

Polecane posty

Gość an4521

Po 8 latach bycia w związkach jestem sama, nie umiem się odnaleźć, kłade się wieczorem w łóżku i o nikim nie myślę, nikt nie dzwoni i nie piszę, jest dziwnie, zapomniałam jak to jest. Single jak spędzacie czas?

Gość rerrtrttyy
no dziwnie ale po jakims czasie sie przyzwyczaisz. a jak masz byc z byle kim to lepiej byc samej

Gość kompatybilna1111
przezywalam to co ty przez 2 tyg jak sie poklocilam z facetem-masakra-na lekach jechalam

Gość rerrtrttyy
tez tak keidys mialam ;) ale z czasem jakos zmardzalam i teraz nie przezywam jak facet nie odzywa sie 2 tygodnie, robie mu tak samo, olewam go przez 2 tygodnie. i w sumie jakos tak nie brakuje mi kontaktu,dziwne.

Gość an4521
ale ja nie jestem z nikim, więc nie ma mnie kto olewać. po prostu jestem sama. budze się sama, usypiam sama. po tylu latach to jest dla mnie ciężkie.

Gość rerrtrttyy
ja tez jestem sama praktycznie bo to zwiazek na odleglosc, widzimy sie raz na kilka miesiecy, i on ma czasem takie okresy ze mnie olewa, ja zaczelam robic tak samo.

Gość an4521
to po co być razem?

Gość rerrtrttyy
ech dobre pytanie. wiesz jestem przed 30tką, innego juz nie znajdę. a to moj najlepszy przyjaciel, a nie tylko chlopak.

Gość an4521
to nie jest wytłumaczenie, po co byc z kimś z kim się jest nieszczęśliwym? Ja byłam długo w związku, mój facet był w porządku, mogłam liczyć na niego, był opiekuńczy, kochał mnie, ale jednak coś się wypaliło i rozstaliśmy się, właściwie to była moja decyzja, bo czułam, że będąc z nim nie będę tak naprawdę szczęśliwa

Gość rerrtrttyy
mi sie juz po prostu nie chce szukac innego chlopaka, dlatego jestem z takim byle kim, byle tylko miec sie czasem z kim spotkac, wyjechac gdzies razem. znamy sie bardzo dobrze, a jakbym miala teraz innego szukac i znowu sie poznawac, juz mi sie nie chce.

Gość gdfhhgnjmn
rerrtrttyy - mam dokładnie tak samo.......... a skąd on może to ten sam????

Gość an4521
za pare lat zrozumiesz, że jesteś nieszczęśliwa a wtedy będzie jeszcze gorzej coś zmienić.