Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izuśśśśśśśśś

26 - letnia dziewica

Polecane posty

Gość Izuśśśśśśśśś

Mam 26 lat i nigdy nie uprawiałam seksu. Co o tym myslicie?

Gość premiawpracy
wielki szacun, jestes wartosciowa dziewczyna

Gość Izuśśśśśśśśś
To chyba tylko Twoje zdanie :-) reszta pewnie mnie wyśmieje i napisze takie komentarze, że buty spadną mi z nóg...

a jak człowiek uprawiał seks to już wartościowy nie jest? żenada -.-

Gość SW 1313
Czemu nie dałaś się nikomu przeruchać ?

Gość Izuśśśśśśśśś
A myślisz, ze tak bez miłości warto komuś dać?

w opinii większości kobiet sex jest przyjemnością. Bardzo trudno zaś określić czy seks bez podkladu uczuciowego jest równie przyjemny dla wszystkich kobiet. Raczej nie. Jednak w wieku 26 lat zwykle kobiety mają olbrzymi apetyt. Ale ty sobie żyj jak chcesz i nikogo nie pytaj. Masz ochotę na pierwszy raz z miłością twego życia to jej szukaj. Thor wahl

Gość dsadasdddddddew
Izuśśśśśśśśś - dobrze Ci radzę zrób to jak masz z kim, sama zobaczysz czemu

Gość Izuśśśśśśśśś
zrobie to z tym chłopakiem z produkcji

Gość Izuśśśśśśśśś
Ale jesteście chamscy, ze się pode mnie podszywacie - ostatnia wypowiedź powyżej " zrobię to z tym chłopakiem z produkcji" nie wiem kto jest tak mądry, ze podszywa się pode mnie

Gość TYYLKO
ja mialam 25 lat jak stracilam dziewictwo nie widze w tym nic zego ja czekalam na wlasnciwego afceta a ze nie mialam stalegoz wiazku wczesniej czekalam i sie doczekalam :) a warto :-)

Gość myszawsosie
Ja nie widzę najcieńszego połączenia miłości i moralności z seksem i Tobie też to radzę. Po co czekasz na Tego Jedynego, z góry zakładając że będziecie razem do końca życia ? :O Wybacz ale ja w taką miłość wierzyłam w podstawówce. :D Poznawaj, baw się i nie żałuj sobe seksu o ile nie jesteś aseksualna.

Gość pppppppppppppppppppp
niektorzy czekaja do slubu tj do 30 a jakies inne doswiadczenia masz? pocalunki chlopaka na jakiejs imprezie bylas z kims np wesele bo ja zero mam az tak marny charakter

Gość tytyrtyr
ppppppppppppppppp poznajmy sie :) a do autorki wow super :) chcialbym trafic dZiewice :)

Gość Izuśśśśśśśśś
Jakieś tam doświadczenie mam. Czasami zastanawiam sie czy to wszystko zależy od mojego charakteru czy to, że moze jestem brzydka

Gość prawiczekA++
o i znowu gadacie o czekaniu. a ja jestem chłopakiem, chciałbym to zrobić ale nie mam z kim.

każdy chce dziewice a na co dzień rucha co popadnie. Dora hipokryzja

Gość Taki jedeen
Przywracasz mi wiare w kobiety. Sam jestem prawiczkiem i szukam dziewicy. Niektorzy tego nie potrafia zrozumiec ale sa tacy ludzie co maja wysokie libido a mimo to czekaja na wlasciwa osobe.

Nie ma czegoś takiego jak właściwa osoba. Albo ruszysz dupę jedna z drugim i sobie kogoś poszukacie albo dalej będziecie pieprzyc na forum jakie to z was wartościowe ofermy których nikt nie chciał a co gorsza nawet nie potrafiły nikogo przyciągnąć.

Gość Dwie muchy w knajpie
Pewnie, idźta sie rochać jak pieski pod śmietnikiem :D

Gość Taki jedeen
Istnieja takie kobiety z ktorymi mozna stworzyc cos wiecej niz tylko fascynacje fizyczna. Nawet sie minalem z 2 takimi ale to juz inna historia i moje wlasne przemyslenia. Jednak sa kobiety dla ktorych warto czekac nie mowie ze jedna i jedyna na cale zycie ale ja za duzo mam okazji i za duzo razy sie zauroczylem tylko fizycznie wiec gdybym za kazdym razem zfinalizowal znajomosc seksem to juz bylbym ruchaczem do tego wzgledy moralne(mezatki, dziewczyny kumpli itd) wiec wybacz ale wole sobie odpuscic takich wspomnien dla chwili przyjemnosci. Wiec wybacz ale dla mnie czystosc to nie koniecznie dziewictwo ale tez powstrzymywanie sie od spontanicznego seksu pod wplywem podniecenia z osoba z ktora nas niewiele laczy.

Gość ppppppppppppppp
ludzie mi mowia ze mam marny charakter dlatego wciaz nikogo nie mam

Gość ja mam 24 lata
dlaczego łączycie nieuprawianie seksu z przegraństwem i byciem na tym forum?:D przecież większość tematów jest właśnie o seksie i związkach :D jesteście nielogiczni.

Gość bagpnbg'
Jeżeli kobieta ma 26 lat i nie uprawiała jeszcze seksu tz że poprostu nie chce.

Gość ppppppppppppppp
kiedys zadalam tu pytanie dlaczego dziewczyna ktora ma ponad 21 lat i jest wcaz sama to mi odpisali same negatywne rzeczy ale bycie samemu ma rozne strony ja sie uwazam raczej za przegrana