Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdasdsadasd

usunecie wasika woskiem u kosmetyczki pomozcie

Polecane posty

Gość asdasdsadasd

nie mam duzego wasika, tylko w kacikach ust widac te wloski, nikt tego nie widzi ( albo tylko tak mowia), ale mnie to bardzo drazni-korzystal ktos z tego zabiegu?

Gość asdasdsadasd
up

Gość kommeta
usun sobie sama kup wosk w drogeri 2 minuty i po strach ja robie co miesiac te pare wloskow.

Gość kosmetolożka
jeżeli nikt tego nie widzi to osobiście radzę nie usuwać. Z czasem zacznie odrastać bardziej widoczny i bedziesz musiała roić to często i regularnie

Gość pytająca ja
kosmetolożka - ale sobie nick wybrałaś. Zupełnie nieadekwatny do tego co napisałaś. Po wyrywaniu włoska wraz z cebulką nie wyrastają silniejsze. Idź do kosmetyczki na pierwszy raz, zrobi Ci to profesjonalnie.

Gość asdasdsadasd
dzieki kochani a to prawda ze bede miec mnostwo pryszczy po tym?

Gość kosmetolożka
w przeciwieństwie do Was nie mam wąsów!! haha Jako kosmetolog pracuję już kilka lat i z doświadczenia wiem, ze jak kobieta przyjdzie pierwszy raz usunąć wąsik to będzie przychodzić coraz cześciej. I nikt mi nie wmówi, że za którymś razem nie będzie on ciemniejszy lub gęstszy. Jeśli nie jest on zbyt uciążliwy to po prostu najepiej nie ruszać.

Gość gddsds
lepiej sama go usun, no i tak i tak Ci bedzie odrstal, tyle ze wolniej a kazdy zabieg to okolo dyszki, za wasika, lepiej samemu, ona to samo robi, bierze wosk, rozciera go i naklada, wyrywa plastrem. ja to kosztuje malo, a Ciebie 10 zl.

kilka krostek może Ci wyjść, to sa te wyciagniete cebulki do kosmetolożki za dychę....:D tu nikt nie pisze o wasach tylko delikatnym wasiku:D w sumie niewidicznym i nie smec tych swoich głupot:D

Gość pytająca ja
kosmetolożka - nigdy nie uwierze w to, że jesteś kosmetologiem. asdasdsadasd - pryszczy? pierwsze słysze. Chyba, że masz na myśli wykwity które mogą powstać jeśli wda się zapalenie mieszków włosowych. Dlatego lepiej udaj się do kosmetyczki, a jeśli mimo wszystko coś się pojawi zastosuj oxycort. Do kupienia w aptece, smarujesz i problem znika.

Gość asdasdsadasd
kosmetolozko chyba nie wiesz o czym piszesz, o jakich wasach haha, tak ale za 1 razem chcialabym by kosmetyczka mi to zrobila, powiuedzcie jeszcze prosze czy skora bedzie bardzo zaczerwieniona? bo ide pieszo do domu hehe

Gość asdasdsadasd
bardzo dzikujem tak czytalam na wizazu, ze moze byc wysyp jakis bialych krostek ;/

Gość asdasdsadasd
o cholera no to musze cos wymyslec

Gość wracajcie do szkoły dzieci
Włosy usuwacie wraz z cebulkami, to z czego odrastają, z chuja? Wiedzę czerpiecie z reklam i robicie z siebie idiotki. Jezu czasem żałuję, że urodziłam się kobietą. Nic dziwnego, że faceci traktują kobiety, jak zwierzątka domowe, bo czym wy się różnicie od Yorka?

Gość asdasdsadasd
to zmien plec kolezanko. a sie nie udzielaj tutaj, skoro masz obrazac inych

Gość wracajcie do szkoły dzieci
Masz racje z tym udzielaniem, perły przed wieprze. Lepiej umrzeć w nieświadomości. W każdym razie, to dziewczyna o nicku kosmetlożka zna się na rzeczy, a nie pytająca, która ma najwięcej do powiedzenia, tylko za bardzo nie wie o czym mówi.