Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Huhu

lepiej wystawić zestaw bluzek czy po 3 na aukcji?

Polecane posty

Gość Mama Huhu

Mam bardzo dużo bluzeczek noszonych przez synka. Miał ich sporo i nie zdążył zniszczyć. Jak myślicie, wystawiać w pakiecie ze spodniami czy na przykład po trzy na aukcji? 10 zł za bluzkę będzie ok?

Gość a co mi zrobisz
10 zł za używaną bluzkę?? no chyba że jest w idealnym stanie... ja jak kupuje dzieciakom rzeczy uzywane to wybieram takich sprzedawców którzy maja bogaty asortyment z danego rozmiaru żeby kupić hurtem więcej z jedną ceną przesyłki nie kupuje za 10 zł bluzeczki u jednej pani (plus np 8 zł za przesyłkę), u drugiej pani kolejnej bluzeczki bo przepłacę wystawiaj w pakiecie, mnie np. interesują zestawy gdzie są co najmniej 3 bluzki czy 3 pary spodni...szukam zawsze najkorzystniejszej opcji czyli cena w zestawieniu ze stanem (jak bluzki są zmechacone, sprane, maja uszkodzone aplikacje, czy mają nawet słabo widoczne plamki to w życiu nie dam 10 zł za sztukę, ale jak nie widać po nich sladów uzywania to jestem w stanie wydać jakieś 30 zeta za 3 sztuki).

zależy, zależy, zależy ja kiedyś wystawiłam pakiety (spodni akurat nie) kolorystyczne - w każdym było 5, 6 cześci - np. koszula, pulower, albo kamizelka, ze dwie bluzki i 2 t-shirty - wszystko zeszło za pierszym razem, ale cena nie powalała, na pewno nie wyszło 10zł za bluzkę, a zawsze miałam też jakąś nową z metką.... ludzie chcą oszczędzić na kosztach przesyłki - weź to pod uwagę

Gość duzo zależy od rozmiaru
10 zł za bluzke dla maluszka - nie ma szans, ale jeśli to markowa w idealnym stanie na np 5-7 latka to bardziej

Gość Mama Huhu
Dzięki, ubrania są naprawdę w dobrym stanie, sama jestem w szoku, syn miał chyba z 20 bluzek , nie zdążył ich zniszczyć.Bluzy jak nowe. Spodnie wiadomo, ale i tak ok. 14 bluzek to chyba za dużo jak na 1 aukcje co?

Gość Mama Huhu
rozmiar 2-3 latka :) dobra biorę się do roboty ;)

bluzy, czy bluzki? czy jedno i drugie? spróbowałabym posegregować może w 3 zestawy razem ze spodniami...

Gość a co mi zrobisz
14 bluzek na jednej aukcji to rzeczywiście dużo, może spróbuj je sprzedać z innymi rzeczami jako mega paczka przedszkolak potrzebuje dużo bluzek bo brudzi i codziennie trzeba inna załozyć ale 14 sztuk w jednej aukcji to moze za duzo

Gość Mama Huhu
dzięki ;)