Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabryelle

moja teściowa przyszła to wstrętna franca...

Polecane posty

Gość gabryelle

fałszywe, dwulicowe babsko... do mnie pięknie ładnie tiu tiu, milusia i przyjazna aż bokami ten fałsz wychodzi, a do ludzi napierdala na mnie równo... zastanawiam sie nad przyszłoscia naszego związku bo ja już widzę, że z tą babą to będą same problemy...wszystko robi żeby moj facet się mi nie oświadczył, co ona nie nawymyśla to głowa mała. Namawia go by kupował sprzęty, meble, okna byle tylko nie uskładał kasy na wesele. jak on idzie do mnie to przy mnie potrafi mu powiedzieć by długo nie siedział tylko szybko wracał (!) a facet jest już dawno dorosły. raz słyszałam jak powiedziała, że ja się nie nadaję na jej synową bo była mojego faceta była lepsza. no ja pierdolę !!! wczoraj też, narzekała na swoją drugą synową (narzeka na wszystkie), że taka chuda, że kobieta powinna mieć krągłości. Chyba nie muszę mówić, że ja chudziutka jestem, a ex mojego faceta była przy kości:o stale cos mi dowala, dołuje mnie przy swojej rodzinie, traktuje jak śmiecia

nie doczytalam do konca, ale ja mam to samo. tylko ze jestem juz po slubie i odizolowalam sie od tesciowej a tez jest okropna franca. robi to samo co twoja. twoj facet musi byc maminsynkiem skoro boisz sie ze ci sie nie oswiadczy.

moja jak mnie poznala to potrafila powiedziec drugiej przyszlej synowej ze jej synka stac na lepsza dziewczyne. dowiedzialam sie o tym dopiero po kilku latach. gadala po ludziach ze nie umiem gotowac, chociaz wtedy pracowalam w restauracji w kuchni, ze przyjezdzamy do niej zeby sie tylko nazrec i na gotowizne. a n a druga synowa gada ze pochodzi z patologii, ze im zakonnice jedzenie przywoza. a jak sie jej drugi syn wyprowadzil po slubie to potrafila przy synowej mu powiedziec "grzesiek ty niedlugo do mamusiu i tak wrocisz"

Gość gabryelle
czy jest maminsynkiem....może trochę, ale to dlatego, że ona tak go wychowała, że wszystko za niego robiła. On jest strasznie za mną i potrafi stanąć w mojej obronie i sprzeciwić się matce więc o to się nie boję, tylko widzę, że jej starania niby o przyszłość są skierowane jako próbę odsunięcia mnie. Może ona ma nadzieję, że on znajdzie se inną jeszcze.... bo ja jestem taka, że jestem mało zaradna, ale potrafię pracować jak trzeba, tylko mam taki delikatny wygląd i nie umiem gadać o pierdołach tylko o poważnych sprawach, a ona by chciała synową prostą, co by mogła ją kontrolować i żeby siedziała tylko i czytała z nią Biblię i pracowała jak wół i jej usługiwała.

Gość gabryelle
nie znize sie do jej poziomu. raz mój facet opowiadał mi jak ona pobiła swoja tesciową

Gość gabryelle
up

Gość gość
Moja zniszczyla caly fajny zwiazek. Tak kladla do glowy swojemu maminsynkowi az skutecznie nakladla. Odeszlam z tego piekla. Oddycham dzieki Bogu Nareszcie. Nie wiazcie sie panie z maminsynkami.... pozdr.