Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastejżia

pogada ktoś z brzydulą?

Polecane posty

Gość anastejżia

Hej, jestem brzydką 24 latką, wesołą, z dziwnym nieco poczuciem humoru, szukam kogoś, kto ze mną pogada, zaprzyjaźni się , nie zważając na mój wygląd:)

Gość pudełko leków
tylko faceci wchodzą w grę?

Gość anastejżia
nie, kobiety też mile widziane(: szczególnie te rozumiejące problem

Gość pudełko leków
:) jestem kobietą i rozumiem problem :)

Gość pudełko leków
Mam 15 witamin C i jedną B12, a Ty ile masz?

Gość anastejżia
lat 24, leków całą skrzynkę.

Gość anastejżia
myślicie, że brzydkie dziewczyny też moga byc szczęśliwe?

Gość pudełko leków
jasne że mogą! uroda to nic w porównaniu z tym co masz w głowie (samoocena i poczucie własnej wartości)

Gość anastejżia
pudełko leków, a jak z Twoja samooceną? Chociaż w zasadzie to ja nie mogę mówic o samoocenie bo czuje sie oceniania przez innych;]

Gość wazaaaaaaaaa
Dlaczego uważasz, ze jesteś brzydka ? Podaj konkretne powody.

Gość anastejżia
mam brzydką twarz i jestem jakaś taka tłusta w niektorych miejscach, mam za szerokie biodra, generalnie jedyna rzecz jaką u siebie lubię to obojczyki...

Gość anastejżia
faceci potrafią spojrzeć na nieatrakcyjna kobiete i dostrzec w niej jakąś rzecz, która im sie podoba i jakby zniweluje negatywny obraz całoksztłtu? jak myślicie, może jakiś mężczyzna się wypowie?

Gość anastejżia
nooo, jest ktoś kto ze mna pogada?

Gość elayne
Doskonale rozumiem problem. Jestem ciut młodsza i również cierpię z powodu brzydoty. Niestety, myślę że dla mężczyzn byłoby nie do przeskoczenia. W sumie się nie dziwię, bo kto chciałby mieć nieatrakcyjnego partnera?

Gość brzydalos
A jakie masz piersi? To sie bardzo liczy dla nas, a pewnie jak jestes grubsza, piersi tez masz wieksze... A wiec znajdziesz faceta ;) pozdrawiam

Gość głupia babababba
Nie okładka zdobi książkę. Pamiętajcie o tym.Ja jestm bardzo ładna ale np nie jestem szczupła.Gruba tez nie ale nie mam idealnej figury.Wiem,że mogę to zakryc ciuchami z twwarza jest gorzej;-).Ale wy jesteście napewno fajnymi babkami i niczym się nie przejmujcie:-) To nie wasza wina.Takie po prostu jestescie. Olejcie innych i ich zadanie jeśli takowe jest w waszym temacie....... Zaakceptujcie siebie. Widzisz....przynajmniej masz punkt zaczepienia.Obojczyki;-) A pozatym przeciez ile ludzi tyle gustów,dla jednych możesz być brzydka dla innych sliczna. Tak więc bawcie się i kozystajcie z życia a nie przejmujcie się urodą:-) Pozdrawiam serdecznie

Gość głupia babababba
dla mnie wygląd nie ma znaczenia.Mój chłopak np kest brzydki.Dużo osób sie pyta i zastanawia jak taka dziewczyna jak ja moze być z takim chlopakie. Jestem .....bo jestem szczęśliwa.Jest dobrym człowiekiem i to się liczy dla mnie.Miałam kurwa kawalera-dzolo jak się patrzy.okazał się idiotą i palantem. Od tamtej pory nigdy więcej nie patrze na człowieka przez pryzmat jego urody. I czemu uważasz ,że ktoś miał by nie gadać z tobą tylko dlatego,że jestes brzydka? Wyobraz sobie ,ze tu na forum siedzi co dróga tak paskudna ,ze szok...heheheh Podejzewam ,ze te co siedzą tu od rana do wieczora na pewno takie są ...bo w przeciwnym razie zamiast marnowac dzien na siedzenie i pierdolenie bzdetów w tym samym czasie siedziały by ze znajomymi gdziekoklwiek. Niczym się nie przejmuj, Olewamy system i idziemy przed siebie

Gość ja wiem ja wiem ja wiem
nawet nie wiecie, jak bardzo potrafia byc nieszczesliwe ,,te ladne,, jezeli ktos ma chora dusze, to piekna twarz i cudne cialo nie pomoga dlatego, ze nie mysli sie o tym, nie traktuje jako atut wiem co pisze, chcialabym byc wesola mam tyle lat co ty a czuje zupelnie podle tylko z innego powodu nie dobijaj sie wygladem najwazniejsza jest zdrowa dusza

Gość balsam do wlosow
brzydka tym bardziej ma 'chora' dusze...