Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam żadnego nicka

Jak mam to rozumieć powiedział do mnie...

Polecane posty

Chłopak, który mi się podoba, ale znam go tylko z widzenia w pracy kiedy byliśmy w kuchni i zapytałam czy mogę wziąć kubek (stał przy szafce z naczyniami), powiedział do mnie "wszystko możesz, przynajmniej na taką wyglądasz" Potem jak zagotowała się woda zapytał czy mi zalać herbatę więc był miły, ale o co mu chodziło z tym tekstem???

Zapytaj się go, dodatkowo będziesz mieć pretekst do dalszej rozmowy.

chodziło o to mu ze się zachowujesz jak księżniczka albo po prostu ma uraz do takich bab jak ty chodzi mi o to że była go może w jakiś taki sposób zraniła a ty masz ten sam typ bycia lub wyglądu

myślicie że to kulturalne tak powiedzieć na taką wyglądasz??? Chodź wszystko możesz i że na taką wyglądasz to chyba tak jakby miał być komplement, albo nie wiem co ehhhh Fajny jest miły kulturalny, ale co mógł mieć na myśli z tym tekstem :/

@ Azazel_666 x x x na to bym nie wpadła , to chyba bez sensu co napisałeś nie zachowuję się jak księżniczka chciałam wziąć kubek przeprosilam i zapytalam czy mogłabym wziąć kubek .. On też na mnie zwraca uwagę więc może nie miał nic złego na myśli

powiedział to takim sympatycznym tonem, a nie jakoś chamsko

@Ada_ x x A Ty jakbys to odebrała?

dziewczyny jakbyście to odebrały ?

Gość dlksh
Może jesteś pewna siebie.Może jesteś w jakiś tam sposób wyjątkowa i powiedział tak dlatego że nikt nie byłby Ci w stanie niczego odmówić.

@dlksh Może jesteś pewna siebie.Może jesteś w jakiś tam sposób wyjątkowa i powiedział tak dlatego że nikt nie byłby Ci w stanie niczego odmówić. x x na początku odniosłam negatywne wrażenie tego tekstu a potem pomyslałam że może właśnie to był komplement że wyglądam tak jakbym mogła wszystko wg niego Nie wiem co myśleć, ale zauroczona jestem nim i mam nadzieję że to było coś pozytywnego z jego strony

Gość dlksh
Moim zdaniem nie miał niczego złego na myśli,wręcz przeciwnie.Chyba powinnaś się cieszyć

Cieszę się bo później droczyl sie ze mną jak zalewał mi herbatę :) Podoba mi się ale jest dla mnie obojętny może kogoś ma :/ Ja też udaję obojętną ehhh po co te gierki czemu to nie może być prostsze :(

Gość tak zyjemy w polsce
a jak ty to interpretujesz?

@ Ada_ Ja właśnie nie wiem jak to odebrać. x x no właśnie ja też ale wydaje mi się że właśnie mógł coś palnąć bo chciał nawiązać kontakt, tylko dlaczego jest obojętny, ale spogląda na mnie jakbym mu się podobała a nie działa :/ Może kogoś ma :( Zauroczyłam się nie jest jakiś przystojny imponuje mi swoim zchowaniem przystojny dla mnie jest ale kiedyś nie zwróciłabym na niego uwagi Imponuje mi tym ze jest pewny siebie i taki niedostepny, ale wolałabym żeby mnie zaprosił na piwo, albo kawę

tak zyjemy w polsce a jak ty to interpretujesz? x x na początku pomyślałam że nie powinno się tak mówić "taką" ale teraz myślę że mogło chodzić o to ze mu się podobam i wyglądam według niego jakbym mogła mieć wszystko czego chcę (szkoda że nie jego) :/

upupup