Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polka3663

Zauroczyłam się w Turku. Co robić?

Polecane posty

Gość Polka3663
Nie rozumiem aż takiej nienawiści i takiego swatania mnie, nie powiedziałam że jestem w ciąży i że wychodzę za mąż tylko że się z nim spotykam i czy to aż tak razi?

Gość pepsimax
Polacy tez nie powonni miec prawa wyjazdu poza granice panstwa Laui? Prosze wypowiedz sie, twoje opinie sa tak wartosciowe i sensowne

Gość pepsimax
' Większość Polaków na każdego muzułmanina, mówi Arab.Arabowie zamieszkują Półwysep Arabski.' aa to wszystko tlumaczy ;p ....tragedia

Gość MonaLIza.
Loui del vou No to żeś dopieprzył:D Od kiedy to bogaci Arabowie z Emiratów, Kataru, Kuwejtu i Bahrajnu migrują do Europy? To Europa do nich migruje. Pomyliło ci się z tania siła robocza sprowadzona głównie z byłych kolonii w Afryce. BTW. Deportacja Europejskich specjalistów z ww. krajów, spowodowała by ogromny wzrost bezrobotnych ludzi w Europie, co doprowadiłoby do katastrofy gospodarczej. Także zanim zaczniesz gadać bzdury, wróć do gimnazjum, na lekcje geografii.

Gość pepsimax
A wszyscy Polacy to katolicy bo mieszkaja w Polsce ;p hahah nie no spoko logika

Gość MonaLIza.
"Większość Polaków na każdego muzułmanina, mówi Arab.Arabowie zamieszkują Półwysep Arabski.' aa to wszystko tlumaczy ;p ....tragedia" Ależ to prawda. Słowo „Arab oznacza dosłownie pustynię i jałowy pustynny ląd, pozbawiony wody i roślinności. Od zarania dziejów nazywano tak Półwysep Arabski oraz jego mieszkańców

Gość MonaLIza.
Uo Jezu, przecież nie każdy Arab to muzułmanin. Tak samo nie każdy Pers to muzułmanin, i tak samo nie każdy Turek to muzułmanin. Równie dobrze, można być Polakiem i muzułmaninem. Muzułmanin to wyznawca Islamu, a nie rasa, plemię czy naród. O.

Gość psycoterapeutrologia
Nie przejmuj sie , to ludzie co nie widzieli nic poza Polska i inni co wyjechali na krotko nie zwiedzali , spedzili urlop w hotelu bawiac sie i pijac . Sama mozesz sprawdzic i ocenic twojego znajomego. Czas pokaze poznac jego i jego kraj , dla siebie . Swiat jest piekny i dla ludzi , nie zyje z moslemem , ale duzo podrozuje z Mezem i mamy wielu przyjaciol . I w turcji , dzieki nim zwiedzilam turcjie poznalam tyle ciekawych ludzi. Zatrzymaj ta znajomosc , jak ci na niej zalezy , poznaj przekonaj sie , moze to nie to , ale nie sluchaj tych bredni co pisza tu jacys ograniczeni, bo madry czlowiek by takich bredni nie pisal. Moze dlatego , ze poska dlugo miala zamkniete granice , narosla taka nienawisc do reszty swiata.

Gość Loui del vou
Arab, Turek według mnie zasadniczej różnicy nie ma oprócz ich usytuowania. Religia i idee w większości te same. pepsimax, Polacy są członkami Unii Europejskiej, więc nie wiem czemu mieliby być izolowani. Mi chodzi o sam problem islamizacji europy, nie chcę należeć za 10-20 lat do Federacji państw w większości zamieszkanej przez muzłumanów. Poza tym co mnie obchodzą jacyś bogaci szejkowie? To tylko garstka. Według statystyk więcej jest arabów w państwach Europy, nie na odwrót.

Gość ula której znowu ukradli nick
jestem przemęczona ! za dużo premiera w mediach ,boję się otworzyć lodówkę żeby nie wyskoczył premier ,przeczytałam ZAKOCHAŁAM SIĘ W TUSKU :D:D

Gość MonaLIza.
"Według statystyk więcej jest arabów w państwach Europy, nie na odwrót." Brednie Wać Pan opowiadasz. Podaj te statystyki o których piszesz. Tak dla Twojej wiadomości, to Emiraty Arabskie liczą około 80% Emigrantów i tylko 20% rdzennych mieszkańców- Arabów. Także nie bredź.

Gość MonaLIza.
"co mnie obchodzą jacyś bogaci szejkowie" A co mają szejkowie do Europy? Średnia pensja rdzennych Emiratczyków wynosi około 90tys zł miesięcznie, a Szejkami nie są. Tak samo w Bahrajnie ludzie zarabiają fortunę, Katarze i Kuwejcie. Dla pewności: wiesz, że Arabowie to naród, a islam to religia? Przykładowo Pakistańczycy, o których często jest głośno w kontekście narzekań na muzułmanów w Europie są bliżej spokrewnieni z Europejczykami niż Arabami a Turcy to jeszcze zupełnie inna grupa

Gość kÓÓrdebalans
.poaszła w pizdÓ...sÓcz

Gość Loul del vou
Paragraf "Demographics" do wglądu. "Średnia pensja rdzennych Emiratczyków wynosi około 90tys zł miesięcznie" Można dowód?

Gość saratov
MonaLIza urwała się z księżyca, to więcej brudasów do nas przyjeżdża.

Gość Polka3663
Masakra. Zapytałam o jedną głupią rzecz w sumie, a dyskusja wyszła na całkiem inny temat i najlepiej żebym spieprzała jak to ktoś napisał do Turcji... Haha no może kiedyś, ciekawią mnie takie kraje bardzo:) I nie zakochałam się a zauroczyłam to całkiem inna sprawa. Ech//