Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona młoda mama

jestem załamana ....właśnie odkryłam...

Polecane posty

Gość zmartwiona młoda mama

podczas dzisiejszej kąpieli badałam sobie piesi, i w prawej wyczułam gyzek, jakby ziarenko grochu umiejscowione w okolicy sutka. Strasznie się zmartwiłam, mam 25 lat. Miesiąc temu byłam u ginekologa na wizycie kontrolnej badał mi piersi i wspomniał tylko że prawa ma więcej gruczołów niż lewa ale o guzku nic. mógł go nie wyczuć? sama nie wiem pewnie napiszecie że mam isc do lekarza no ale u mnie nawet na prywatna wiztę trzeba czekać około tygodnia, czy któraś spotkała się z czymś takim? dodam że jestem po 2 porodach

wiesz co moje piersi maja tylko gruczolow ze czasami przy ich badaniu tez mysle ze mam guza - potem okazuje sie ze to nic takiego (tylko gruczol) mysle ze i u Ciebie wlasnie tak bedzie :) jak sie martwisz idz do lekarza - jestem pewna ze powie Ci ze to nic takiego

Gość dtehryututuytuyt
Ja Cię mogę zbadać

Gość dtehryututuytuyt
czy pochwę też sobie badałaś poprzez stymulację?

Gość dtehryututuytuyt
napisz jeszcze coś o swoich piersiach. i czy okolice łonowe masz bujnie zarośnięte czy lekki czupurek.

Gość dtehryututuytuyt
obadam Twoje piersi, jaki rozmiar. Będę je ssał, masował, jeśli zechcesz oddam Ci pod opiekę moje prącie, które chętnie ejakuluje na Twoje piersi.

Gość dtehryututuytuyt
chętnie będę ssał Twoje piersi. AAAAAAAAAAAAAAcccccccchhhhhhhhhhhhhhhhh