Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylka1333

Jestem taka zmęczona...

Polecane posty

Gość Tukkan
Mięsa jadłam dużo bo byłam na Dukanie. Emaila wysle jak będę z komputera pisała bo teraz nie ma jak. Dzięki za zainteresowanie.

Gość ynaska
zrób koniecznie jonogram i upewnij się, że nie masz przypadkiem niedoboru potasu, bo własnie na to mi wygląda... sama źle się czułam, dużo trenowałam, bolały mnie mięśnie, myślałam, że to niedobór magnezu a po kontrolnych wadaniach wysżło, że to sprawcą wszytskiego jest potas, a właściwie jego brak, teraz przyjmuję suplement ketalin+ dostępny bez recepty, co wazne dobrze się wchłania bo jest w postaci wygodnych pastylek

Gość larysa29
Nie wiem czy psychiatra Cię dobrze zdiagnozował.Ja miałam identycznie jak ty,potrafiłam w pracy prawie z krzesła spaść tak mnie usypiało.Okazało się,że mam zaburzenia nerwicowe,dostałam małą dawkę antydepresantu i odzyskałam życie!!!!!!!a już chciałam się zabić.

Gość gość
Swego czasu nachodziły mnie myśli samobójcze. Moja pani psycholog nawet zasugerowała, że może niezbędna być wycieczka do szpitala.. Nie wiedziałam co mam zrobić ze swoim życiem.. Z jednej strony wiedziałam, że mogłabym je wspaniale wykorzystać, pójść na studia, zostać inżynierem, mieć dobrą pracę i podróżować z mężczyzną mojego życia. Z drugiej strony wydawało mi się to niemożliwe. Można to przyrównać do pięknego krajobrazu. Co innego być gdzieś na Karaibach i pluskać się w lazurowej wodzie, a co innego mieć tylko nieostre zdjęcie z komórki. A tak od zawsze wyglądał kontrast pomiędzy moimi planami i marzeniami, a rzeczywistością. Byłam w czarnej dziurze, z której nawet światło nie mogło sie wydostać.. wtedy natrafiłam przypadkowo na stronę http://energiaduchowa.pl i zamówiłam kilka sesji oczyszczenia aury. Rezultaty przerosły moje oczekiwania! Zaczęłam w końcu wierzyć w siebie i spełniać swoje marzenia. W tej chwili uważam się za osobę szczęsliwą z naprawdę wspaniałymi perspektywami na przyszłość.

Gość gość
W Polsce to nie wiem czy gdzieś pomagają w leczeniu syndromu Chronicznego Zmęczenia, ja pomoc uzyskałam w klinice Asklepios w Hiszpani. Mam na imię Magda, w chorobie od 4 lat, w Polsce żadnej pomocy a jedynie odsyłanie od lekarza do lekarza na kolejne badania i wzruszenia ramion kolejnych lekarzy...większosć to mnie na urlop wysyłało skoro jestem zmęczona...żal.