Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malenka8685

nerwobóle? pomocy

Polecane posty

witam. Chcialabym porozmawiac o moim problemie. Zaczęło sie jakies 2 tygodnie temu. Bol w plecach, klujacy miedzy lopatkami i przechodzacy czasem pod lopatki, czasem mam wrazenie jakby mnie bolal kregoslup. Bolalo mnie tez w klatce piersiowej. Poszłam do lekarza i ten powiedzial ze to zapalenie nerwu. Brałam leki ktore nie pomogly. w piatek przestalam je brac zgodnie z zaleceniami lekarza, bo mialam brać tylko przez 5 dni. No i od soboty troche przeszlo. Ból jest mniejszy w plecach, w klatce piersiowej tez mniej boli ale doszedl bol lewej reki i od 2 dni w nocy jak sie obudze to mam wrażenie ze mam opuchniętą reke jak dotykam i po sekundzie znika. ale czy faktycznie tak jesat czy to moje urojenie to nie wiem. Dodam ze mialam w ostatnich miesiacach sporo stresów. w grudniu straciłam ciąze ( 2 w zeszlym roku) a w styczniu stracilam prace własnie przez to ze bylam w ciazy, nie przedluzyli mi umowy. Tłumiłam wszystko w sobie. kłóciłam sie z mezem , ten naciskal na szukanie pracy, do tego musialam dojśc do siebie po stracie ciazy, mamy badania genetyczne do wykonania. siedze w domu , czasem mam atak płaczu. Tydzień temu mialam taki atak paniki przez te bole własnie ze mialam wrazenie ze juz po mnie. maz dal mi lek uspokajajacy i troche mi przeszlo. mialam wrazenie ze sie dusze i nie moge oddychac, czasem tak mam, no i uczucie ucisku w klatce. nie wiem moze dusilam wszystko w sobie, i teraz to wszystko wychodzi i przez codzienny stres i napiecie miesni mam takie objawy a nie inne. Prosze o opinie i pomoc, wsparcie. moze ktos mial takie objawy i cos mi doradzi. bede wdzieczna.

Gość ja tez mam czesto
ból w kregosłupie ale umnie to stare zaszłosci zwyrodnienia po moim cudownym zyciu ale do tematu czasem trzeba nastawic kregosłup ale nie u byle kogo zeby sobie krzywdy nie zrobic czasem sa potrzebne zastrzyki z blokada no i oczywiscie rehabilitacja internista ortopeda neurolog przeswietlenie rezonans magnetyczny na rezonans ciezko dostac skierowanie a jak juz dostaniesz to długo czeka sie w kolejce na badanie ale jak boli to rehabilitacja zabiegi w przychodni

Gość ewcia92
hej mysle ze to moze byc nerwica/ depresja. znam przypadek 17 letniej dziewczyny co przez nerwy byla na l4 i miala taki bol kregoslupa ze nie mogla sie ruszać. w szpitalu powiedzieli jej ze to nerwica i dali leki. ale co dalej z nia to nie wiem. byla to kolezanka siostrzenicy. ale nerwy potrafia czasem czlowieka swkutecznie wylaczyc z zycia.

mam nadzieje ze bole przejda - jak do konca tygodnia nie miną to moze pojade na szpital i powiem co i jak . ale tez pewnie zegnaja to na nerwice. musialabym pojsc na zdjecie kregoslupa plecow czy klatki prywatnie i zaplacic. biore teraz lekkie ziolka na uspokojenie i troche pomagaja- rozluźniaja. stosowalam tez masc konska rozgrzewajaca i przyniosilo mega ulge rozluźnialo.ale ile tez mozna stosowac- 2 tyg smarowania i stosowanie lekow

Gość ewcia92
no i swoje tez przeszlas. przykro mi. pracodawca dodatkowo ciebie pograzyl psychicznie. mogl ci chociaz przedluzyc o miesiac umowe abys wrocila troche do zycia. ale pracodawca na to nie patrzy. niestety. wiec spiecie miesni i nerwow tez moglo u ciebie swoje zrobic i kregoslup musi sier zrelaksowac, jakies cwiczenia itd i bedzie lepiej

Gość masc końska czy inna masc
rozgrzewajaca łagodzi ból ale go nie leczy jak masz rzeczywiscie chory kregosłup to ćwiczenia i rehabilitacja a wczesniej oczywiscie wizyta u dobrego ortopedy

czy nikt jeszcze nie pomoze mi albo doradzi? bede wdzieczna za slowa, ewcia dziekuje. mam nadzieje ze to faktycznie nerwica i to odpusci

Gość nerwobóle to na sercu
miałam zrobiłam ekg zjadłam troche magnzeu i Milocaridn kropelki zwolniłam na ile sie dało tempo w pracy i przeszło a teraz kregosłup mi sie przyplatał = rehabilitacja jak nie urok to s.......

chce isc do lekarza jak do konca tyg mi nie przejdzie. bylam u rodzinnego jak pisalam ale dal lek przeciwbolowy i przeciwzapalny. mialam brac przez 5 dni i nie przeszlo, a czulam sie strasznie podczas jego stosowania.

Gość zamiast siedziec na forum
do lekarza idz sa dyżury nocne w kazdym wiekszym miescie w przychodniach lub nawet szpitalu ale tam długo sie czeka czasem nawet kika godzin do lekarza co ci gadka na forum da

Gość zesztywniał mi kark ale
tam od dwanma mam dyskopatie prawie miesiac szpikowłam sie mocnymi lekami przeciwbólowymi bo mi sztywniała cała lewa reka az bołała teraz mam nastwaiony kregosłup jutro chyba dadza mi zastrzyk Blokadę moze skończy sie na jednym jak nie to powtórka z rozrywki a po tym nastawieniu tez boli

Gość manka2
Tutaj http://psychomedic.pl/neurolog-warszawa/ warto się udać. Są tam namiary na świetnego neurologa, który ma nie tylko doświadczenie, ale również odpowiednie kwalifikacje. Poza tym są tam lekarze o wielu specjalnościach.