Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Andrioii

Miłość z chora psychicznie kobieta .

Polecane posty

Gość Andrioii

Straszna rzecz . Zakochałem się już dawno , byliśmy ze sobą . Pewien okres . Miłość mojego życia . Jej zaczęło odbijać , (jej matka i babka sa rownierz chore ) . Czasami jest normalna , czasami całkiem inna . Tak naprawdę sam nie wiem do konca w która jej cześć kocham . Jej chyba najwieksza zaleta poza uroda . Bo nie kłamiac jest to mega sex bomba . ( i to nie jest tylko moje zdanie ) Jest jej charakter . Własnie dlatego ze jest nienormalna mnie fascynuje . Ja reaguje na nia fizycznie strasznie dziwnie . Pociaga mnie tak potężnie ze nie podobaja mi sie inne kobiety . Moze nie tyle co nie podobaja co nie interesuja . Wszystko bylo by okej , Ale nie jesteśmy ze sobą z półtora roku . Czasami się spotkamy . Czasami po pijaku po przytulamy i tyle . Nawet to ze była przez ten okres z kims innym nie zgasiło to we mnie uczucia . I teraz kieruje pytanie do was . Jak się odkochać ? Z nia zycia nie widze . Jak czasami strzeli jej cos do głowy to moze jej odjebac jak jej matce ze ucieknie z domu i znajdzie sie na drugim koncu swiata . Chciałbym poprostu pozbyc sie jej z glowy wykasowac to . Wodka nie pomoga

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować