Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość allegro/prosze o rade

chyba niesluszny komentarz dostalam,

Polecane posty

Gość allegro/prosze o rade

witam mam problem z allegro po raz pierwszy dostalam komentarz neutralny, czuje sie pokrzywdzona, a moze slusznie zostalam potraktowana? otoz wystawilam na sprzedaz ksiazke ksiazka byla bardzo tania/kosztowala 5 zl pomyslalam ze nie bede ksiazki za pare zl wysylac paczka za 12 zl... ale w zakladce opcji wysylki/zaplaty nie bylo wysylki "zwyklym listem" no wiec zaznaczylam list polecony priorytetowy i podalam kwote za to w opisie napisalam ze niska kwota zwiazana jest z wysylka ksiazki jako zwykly list mozna tez zaplacic za przesylke jako paczke ale osoba ktora kupila ksiazke wybrala tansza opcje zadzwonila po 3 dniach z pytaniem czy ksiazke juz wyslalam, bo jak dlugo ma czekac (nie wiedzialam nawet ze zaplacila, bo w auckji podalam ze oczekuje na przelew na konto wtedy o kazdej wplacie powiadamia mnie sms, a ta osoba zaplacila przez opcje PayU a ja o tym nie wiedzialam) no wiec powiedzialam ze wyslalam jako zwykly list wlasnie w tym dniu co dzwonila , paczke dostala w sumie po 6 dniach i wystawila mi neutrala... bo za dlugo czekala, a w aukcji bylo ze prioryte, mimo ze w opisie przedmiotu mialam wyraznie napisane ze tani koszt dotyczy opcji wysylki zwyklym listem co o tym myslicie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować