Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolenka18

test ciążowy ..

Polecane posty

Gość lolenka18

Hej dzięwczęta . :) Mam takie pytanie i mysle ze wyrazicie swoją opinie na ten temat . :) a więc mój stosunek był 09.03 , jakos od poczatku wydawało mi sie ze zaszłam w ciaze poniewaz odrzuciło mnie od alkoholu i dziwnie sie czułam . :) Miesiączka spozniała mi sie 3 dni , dostałam krwawienia , ale jednak nie dawało mi to dalej spokoju (poniewaz jak same wiecie krwawienie może wystapic w ciąży) :) jeszcze przed planowaną miesiączką zrobiłam test , który wyszedł negatywny .. Później zrobiłam kolejny test po "krwawieniu" (bobo test) i nie wiem czy tam był cien cienia na początku , ale włożyłam test do kieszeni i poszlam spotkac sie ze znajomymi , po czasie popatrzyłam i była kreska grubości nitki , ale wyrazna , dodam ze test robiłam wieczorem . Nastepnie na drugi dzien popołudniu zrobiłam kolejny test , ten sam i na początku wyszła kreska tez cienka którą było widac tak pół na pół troche od dołu i od góry (nie była cała) po czasie zrobiła sie ona gruba i taka różowa,ale nie taka jak kontrolna tylko mnniej duzo mniej widoczna .. co o tym myslicie ? zrobiłam dzisiaj bete hcg , ale wyniki dopiero w srode ,a nie daje mi to spokoju :) jeszcze dzisiaj miałam straszny ból podbrzysza i jajnik okropnie mnie kuł , nie mogłam sie ruszyc .. prosze o waszą opinie . :) z góry dziękuje . :)

Hej. mam podobny provblem bo pryzpadkiem zamiast tesstu owulacyjnego zrobilam ciazowy i wyszla mi lekko widoczna druga kreska i nie wiem co myslec :(

Gość lolenka18
kurcze . ;/ no właśnie ja tak samo i myslalam ze jutro bede miała wyniki bety , chciałabym wiedziec juz na 100% bo pale papierosy , a gdybym była w ciąży to od razu bym sie starała rzucić żeby dzidziusiowi nic nie było .. może też zrób bete ?:) bedziesz wiedziała na sto procen to z tymi testami to juz nie wiadomo .. ale na tych bobo testach nie wychodziła mi nigdy żadna kreska nawet po czasie .. tak jak mówie nawet teraz przed planowaną miesiączką nic nie wyszło , a po juz wyszło na dwóch testach. kolezanka na poczatku ciazy tez miała słabo widoczną kreske , teraz jest w 6 mies. :) Ty tez robiłas ten żółty bobo test ?

o fajnie ze napisalas :) we 2 zawsze razniej :) ja robilam testy ktora uzywaja w szpitalach czy przychodniach. poza tym nie mieszkam w Polsce niestety gdzie wlasnie od razu jutro bym leciala bete robic :) Juz kiedy raz wlasnie akurat przed wylotem do Polski robilam test i tez jsna kreska mi wyszla i zaraz w PL zrobilam bete i wyszlo 4 tydzien no ale nie udalo sie utryzmac :( i caly czas winilam to ze moze przez to ze samolotem lecialam ze zmiany cisnienia itd a teraz wlasnie za tydzien mamy na wczasy leciec i ja juz znowu panikuje ze moze sie historia powtorzyc :( z drugiej strony nie chce dawac sobie nadzieji.

Gość m. bhk.hvk;.
nie jestes

Gość lolenka18
ojejku przykro mi . ;/ ale nie masz co sie obwiniac .. zawsze 3 pierwsze mies. są najgorsze do utrzymania ciązy .. także wszystko mogło sie zdarzyc .. jedni piją , cpaja , bo na np. nie wiedzą że są w ciązy a jednak pozniej sie dowiaduja i dzidzie rodzą zdrową .. a inni znów dbaja a jednak nie wychodzi .. różnie to bywa. wiesz , może poczekaj jeszcze z tydzien i spróbuj zrobic jeszcze jeden test lub poczekaj do okresu. Ja na pewno dam znac jak tam wyniki z bety . :) chociaż powiem szczerze , że gdyby wyszły ujemne to bardzo by mnie to zdziwiło , bo nigdy sie tak nie czułam jak teraz i jeszcze te testy .. :) zobaczymy co to z tego wyniknie , a Tobie życze z całego serduszka żeby jednak fasoleczka była i dobrze sie trzymała :)

Hej Lolenka! Jak tam dzis mija ci dzien? Ja zrobilam kolejny test jak wrocilam z praca, nie wiem nawet czemu :( chyba po to zeby sie tylko zdolowac bardziej :( druga kreseczka nadal jasniutka. Trzymam kciuki za Ciebie zebys miala pozytywne wyniki ;)daj znac jak wyszlo :) To jest naprawde nie fair ze ludzie ktoryz nie dbaja o siebie i nawet nie chca dziecka to je maja a inni co sie staraja i pragna byc rodzicem to maja pod gorke :(

Gość lolenka18
no widzisz , ale kreseczka jednak jest , to może będzie z tego fasoleczka . :) trzymam kciuki kochana . :) Ja sie jakos trzymam i jutro z rana lece po wyniki , chociaz znajac moje szczescie bedą nagatywne .. ;/ No więc właśnie znam kilka osób , które nawet nie lubią dzieci a jednak wpadły .. i znam tez takie które bardzo chcą , a nie mogą zajśc .. jaka w tym jest sprawiedliwosc, nie wiem ...

Gość lolenka18
Reses i co tam u Ciebie ?:) robiłas jeszcze jakiś tescik ?:) Byłam w środe po wyniki i tak jak myślałam , wynik 0,100 mlU .. więc w ciazy z tego co wynika nie jestem . :) a bobo testów juz robiła nie bede . :) chyba najlepszy to pre-test :)

Gość pomarańczowy las
dziewczyny, robiłam dwa testy.. za kazdym razem ta druga kreseczka była bladziutka lecz widoczna.. jestem w 6 tyg, :)

Hej. oj bardzo mi przykro!!! ale nie poddawaj sie, na pewno sie uda!!! twoje cialo widocznie nie bylo jeszcze gotowe... Ja bylam u lekarza w srode i kazala mi pryzniesc mocz do kontroli w czwartek rano - wiem wiem smieszne to ale niestety test z krwi mi zrobia dopiero jak cos z moczu wyjdzie. no coz zrobic, a nie mam mozliwosci pryzwatnie do lekarza isc. Dzis moze juz beda wyniki po poludniu wiec cos wiecej sie dowiem. Trzymam kciuki za ciebie!

Gość lolenka18
Dziękuje i wiem , że na pewno sie uda . ;) złej myśli nie jestem . :) Daj znac bo jestem ciekawa jak tam z Twoją kreseczką i trzymam tak samo kciuki kochana . :)

Ja robiłam test po 7 dniach i wyszła jedna kreska a druga na prawdę ledwo widoczna. Kupiłam kolejny test z innej firmy - nie było wcale drugiej kreski. Następnego dnia rano kolejny test. Nic. I kolejny test wieczorem " first response" znowu jedna jreska i druga ledwo widoczna. Pierwszy test robiłam zeby wykluczyć ciaze i nie ryzykować chodzeniem do sauny. Od pierwszego testu juz wiecej nie poszłam. Moja siostra powiedziała ze nawet ledwo widoczna kreska oznacza ciaze ! I ze nie moze byc pomyłki. Stad cała seria kolejnych testów. Pomyłki nie było :) Pomyłki zdarzają sie w przypadku kiedy test wyjdzie negatywnie.

Gość lolenka18
Ja nie raz miałam taką ledwo widoczną kreseczke po czasie , ale jednak ciąży nie było :) Też zalezy od testu bo na niektórych po czasie zachodzą reakcje chemiczne i kreseczka sie pokazuje . :) ale zawsze jest ten cien nadziei i niepewnosci ;) dlatego tez zrobiłam bete i jak widac ciąży nie ma ..