Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minka muminkaaa30

Jak negatwnie na wasze cialo i zdrowie wpłenęła ciąza?

Polecane posty

Gość minka muminkaaa30

U mnie tak:mio ze od porodu mineły 4 lata. - problemy z pecherzem. - włosy wypadaja grasciami. - zęby sie posypaly. - mimo ze jestem szczupla mam oponke na brzuchu- nie moge jej sie pozbyc. - po ciązy nie moge nosic stringow bo mi sie wpijaja w picz..

u mnie rowniez zeby stracily na formie do tego brzuchol ciagle jak w piatym miesiacu ale obiektywnie rzecz biorac to poniekad wina niezbyt odpowiedniej diety ale poza tym oki

Gość wreszcie przekona się do analu
bo zwieracze mi się poluzowały i mam orgazmy pochwowe

Gość minka muminkaaa30
znow te posty.

Gość obrzdys
mam na wargach sromowych 3 minimalne krosty z których odstaje skóra, w odbycie mam taką jedną, i na brodawce dwie się pojawiły, i to na samym poczatku ciązy:(

Gość kjoooooo
mam brzydką bliznę na brzuchu po cesarce, nadwagę i zepsute zęby.

Gość jukkkaa
mam trądzik, 20 kg nadwagi, wciąż tłuste wypadające włosy, obwisły brzuch i piersi, pochwę jak wiadro, cellulit, parodontozę.

Gość to i ja sie dopisze
-nadwaga, ale zabralam sie za diete i cwiczenia i nie wiem jeszcze jaki efekt uda mi sie osiagnac, wiec o wygladzie pisac nie bede -wypadaja mi wlosy -cera mi sie pogorszyla :( -mam wiecznie infekcje pochwy, po prostu mam juz dosc, dosc, dosc, a zaczelo sie od infekcji zaraz po porodzie -problemy z pecherzem i utrzymaniem moczu, bardzo slabiutki pecherz ( 40min, godzina bez siku max, pozniej to meka)

Gość fsfsf
Fizycznie? ŻADNYCH NEGATYWNYCH ZMIAN. Psycha? Nie czuję się komfortowo jako matka.

Gość fsfsf
A, ale nie wróciła mi chęć na seks i to jest coś koszmarnego. I te uczucie suchości po kąpieli, wieczorem... A to już dobrze ponadt 3 lata od porodu.

Gość minka muminkaaa30
do fsf- dlaczego nie czujesz sie komfortowo jako matka?

Gość danzakuduro
Ja po ciąży wyglądam lepiej niż przed! Teraz po bardzo dbam o siebie. Oprócz kilku malutkich rozstępów jest cudnie.

Gość fsfsf
Muminka, tak najprościej: męczy mnie bycie matką i nie wiem dlaczego. Wiesz... czuję się zniewolona, drażni mnie wrażenie oceniania jak się sprawdzam, odpowiedzialność itp.