Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koki27

ODPARZENIA MIEJSC INTYMNYCH Ważne!!!!!?????

Polecane posty

czy któraś miała? towarzyszyło wam przy tym pieczenie i swędzenie?

Gość trendMax
kobieto, wyrzuć w końcu te majciochy na śmietnik, które zakładasz pod cielistymi rajstopami , czy widziałaś kiedykolwiek jakąś modelkę na wybiegu w majtkach pod sukienką ? wywal to a juto do pracy marsz bez majtasów , musi się wygoić !

Gość Kaja 2013 rok
Mąka ziemiaczana sie obsyp tam:) nie dotykaj brudnymi rekami, i załóż przewiewna bieliznę, albo wogole.

Gość KICIAAAA,28
a skad wiesz ze masz "oparzenia"??? bo cie PIECZE???... a moze to infekcja,grzyb,bakteria,drożdzak,zapalenie?????????? i nei sluchaj rad tyc debili ktorzy pisza domwowe spoosby....(maka,rumianek czy czosnek w pipe(!!!)) -nie!!! jesli nie jestes n atyle dojrzala,dorosla i normlna zeby isc z problemem do lekarza....to chciacz idz do famaceuty w APTECE I KUP COS BEZ RECEPTY-.MASC,KREM,CZOPKI ITP. BIEZLINA -100% BAWELNA TO CHYBA NORMA POWINNA BYC...MOZE NIE NOŚ JUZ CAŁĄ DOBĘ WKLADEK,NIE CHODZ W OBCISYLYCH SPODNIACH /(NIESTETY PRZEZ TO JA TEZ CIERPIĘ :( )

mam suchą skórę i obrzękniętą i do tego pieczenie ze swędzeniem. Chodziłam w dośyć ciasnych spodniach i mi sie to zrobiło

Gość Ola1988
Powinnaś posmarować kremem typu SUDOCREM, jest on naprawdę dobry i nie jest wcale drogi. Nie posiada substancji, które mogłyby dodatkowo podrażnić skórę, a ponad to jest bezzapachowy :)