Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 kg za gruba

wstydze sie biegac bo jestem gruba

Polecane posty

Gość 30 kg za gruba

Widze, ze tylko szczuple osoby biegaja, wstydze sie biegac, i jak ja mam schudnac:(

Gość dgfnvb
szczupłe nie mają po co biegać, tylk odla szpanu to robio ;/

Gość samm an ta
jesli masz dużą nadwagę to nie biegaj bo dorobisz sie problemów ze stawami. postaw na szybki marsz lub rower :)

Gość LACOSTAAAA :)))
jeśli masz checi i zapał to biegaj!! nie patrz na sylwetkę innych, bo to naprawdę żaden wstyd! wręcz przeciwnie, każdy będzie postrzegał cię jako osobę, która walczy z nadwagą. jak nie przełamiesz się to będzie tylko gorzej z twoim wyglądem i zdorwiem :( trzymam kciuki ! :)

Gość ge4g43g
to na rowerku pojezdzij jak masz 30kg nadwagi to przy bieganiu obciazysz za bardzo stawy kolanowe zacznij od rowerka ewentualnei orbitek. nie ma sie czego wstydzic. ja tez jestem szczuply a biegam nie dla szpanu tylko dla kondycji i zbicia cholesterolu/tg pozdrawiam

Gość 30 kg za gruba
No ale ja sie wstydze:o Nawet na fitnes chodza szczuple laski, jak taka gruba osoba ma zaczac cwiczyc. Dzis wieczorem wyszlam biegac i zaraz sie wrocilam do domu, bo jednak o 21 jeszcze duzo ludzi chodzi i wstyd mi z taka tusza.

Gość wteywqeq
jesli chcesz schudnąc to musisz przejsc na dietę, ruch z reguły tyko napędza apetyt... mozna chudnąc bez problemu bez cwiczeń, mi nawet łatwiej. Postawa jest delikatnie ujemny bilans energ. dla mocno otylych to dieta ok. 2000 kcal, dla mniej - 1500-1700 kcal