Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helafelalaa

Praca w agencji towarzyskiej....

Polecane posty

Gość helafelalaa

Któraś stanęła przed tym wyborem?

Gość helafelalaa
up

Gość kasia mammunia
ja myslalam nad tym, a ty?

Gość helafelalaa
Cały czas myślę nad tym.

Gość helafelalaa
Dochodzę do wniosku ,ze będzie dobry wybór

Gość a ja moge sobie pozwolic na sł
fuj..nie mogłabym.wolałabym kraśc i robić wszystko tylko nie sex za kase

Gość helafelalaa
Na wszystko są zdania podzielone:( Spróbowałam i doschodze do wniosku ,ze chce to robic

Gość thgdgh
Ja pracuje w agencji. Restrukturyzacji i modernizacji rolnictwa

Gość helafelalaa
Nie o taka agencje mi chodzi.

Gość thgdghgfggrfg
Yhffg

Gość a ja moge sobie pozwolic na sł
hehehe to powodzenia...kaazdy sobie rzepkę skrobie hiii

Gość helafelalaa
Dzięki

Gość helafelalaa
up

Pracowalam w agencji dwa lata ... naprawde wyglada to calkiem inaczej niz wszystkie sobie wyobrazacie :) nie ma czegos takiego jak zamykanie dziewczyn w pokoju czy nie wyplacanie pieniedzy te czasy minely .Pierwszy raz nie byl latwy nie moglam sie przelamac ,ale wiedzialam ze musze bo sytuacja w domu byla trudna kazdy kolejny przychodzil latwiej (moze dlatego ze stac mnie bylo na normalne zycie .Nie kazdy mezczyzna przychodzil na sex nie ktorzy porozmawiac inni tylko po patrzec i sie rozerwac :) po dwuch latach poznalam Faceta ktory dal mi szanse na nowe lepsze zycie jestesmy ze soba rok czasu, jestem w 4 miesiacu ciazy i przez ten caly okres ktory jestesmy razem ani razu nie wypomnial mi tego gdzie pracowalam .Pozdrawiam :)

Gość preetty women
a ja poznalam mojego meza w agencji towarzyskiej, byl to koszmarny okres w moim zyciu, bylismy bardzo biedni, nie starczalo na nic, ojczym nas okradl, narobil dlugow na mame, ktora urodziala mu dzieci 3 i 4 latka mialy, mama na wychowawczym miala 400 zl to mniej niz czynsz za mieszkanie, babcia zmarla... kiedy mama chciala popelnic samobojstwo zdecydowalam sie na ten krok... kiedy poznalam mojego obecnego meza, on mnie z tamtad wyrwal!!!! kochamy sie mamy razem dziecko i jestesmy ze soba 10 lat

Gość helafelalaa
Dzięki dziewczyny za to ,że zechciałyście napisać

Gość do preetty women
matka rodziła dzieci facetowi a nie sobie, ale pusta ta matka, jak ma sie drania to się nie rodzi, proste, najpierw faceta się poznaje

Gość A taka fajna dziewczyna ;)
Ja pracuje na wlasna teke,moje uslugi nie obejmuja seksu,jestem tylko dziewczyna do towarzystwa,owszem flirtowac mozna,ale nic wiecej,pieniadz tez z tego spory mam :)

Gość Jutka26
dziewczyny no jak mozna swoje cialo sprzedawac widziecie swoje coeki zeby tak robily.przeciez to kurestwo.

Gość Jutka26
nie macie obrzydzenia do siebie jak tyle mezczyzn was bzykalo- a napeno byli rozni smierdzacy itp bleee jak tak mozna gdzie szacunek do samej siebie moj boze ja mam corenke i napeno na kurwe jej nie wychowam bo takie kurestwo z domu sie wynosi i materializm rzcz oczywista w domu brak kasy to w pewnym momencie kasa staje sie priorytetem za wszelka cene...no wlasnie nawet kosztem tego ze nazwywajmy rzeczy po imieniu stalas sie kurwa i sprzedajesz cialo za kase jak te pod pigalakiem....a potem placz rozdarta psycha-bylo mi ciezko i tak wybralam bo nie mialamjuz wyjscia psia dupa zawsze wyjscie jest!tylko trzeba chciec i pukac wszedzie zeby szukac pomocy-ale napewno nie do drzwi burdelu-zycze wam najgorszych alfonsow i najszybszego zarazenia sie hifem moze to was czegos nauczy no zebyscie ppo mordzie z 5 razy dziennie dostawaly od alfonsa :) bo nigdy nie wiesz na kogo trafisz

Do Jutka26 :skoro tak piszesz to w dupie bylas i gowno widzialas (przepraszam za wyrazenie ,ale taka prawda) nigdy widocznie nie zdarzylo Ci sie byc w takiej sytuacji ze dziecku musisz odmowic czekolady zamieniajac ja na zupke chinska .Żadne kurestwo kazdy robi to co uwaza za sluszne i wlasnie takie kobiety wiedza co znaczy byc w trudnej sytuacji ...Zycze Tobie Jutka zeby w Twoim zyciu nigdy sie taka nie trafila