Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shadowgirl

Czy poszlibyście do familiady?

Polecane posty

Gość shadowgirl

mam okazję wystapić w familiadzie, ale boję się, ze coś pójdzie nie tak i tylko się osmieszę...

Gość campariorange
idź dostaniesz cukierki i foto w ramce

Gość kallyna
Z moja rodziną w życiu

Gość shadowgirl
nie wiem co robić, mam się już zdecydować, pomóżcie

Gość kallyna
Idź przynajmiej dostaniesz słodycze i zjdęcie w ramce. Zawsze to cos

Gość bambolino,71982
hahhahaha.... dobre pytanie:D ja to oogladalam cale dziecinstwo...jakos tak beznamietnie...ale nalogowo...i jakies kilka tygodni temu....nagle,pomyslalam "wysle zglosznie"...a co!!:D tak fajnie by bylo pomachac ze sceny :D i tak se juz to wyobrazilam....jak sstoje na srodku sceny jako glowa rodziny...mama Jadzia-sprzatczka bez zembow...tato Jozek rolnik w prlowskim swetrze....rodzenstwo ..hmm... npewno bym sobie poradzila ze stresem...ale co bym miala pwoeidziec przed całą Polską?....nie pracuje,nie mam szkoly.... jestem pasozytem i caly dzien siedze w necie?:( czy oni to nagrywają w Warszawie?zwracaja a bilet??? czy sa eliminacje?

Gość bambolino,71982
idz.,pewnie..!!! wiecej dystansu do siebie:D bedzies zmeic mile wspomnienie...a nuz palniesz jakas gafę i bedzie zlewa na You tube:D serio.....idz!!! ja bym poszla jakbym miala normalną rodzinę i miala o czym pogadac z Karolem:)

Gość shadowgirl
chodzi o to, ze już dawno z siostrami wysłałyśmy zgłoszenie, a teraz nagle dzwonią, ze ktoś zrezygnował i pilnie potrzebne jest im nagranie, że zwykle trzeba przejsć casting, ale nas chcą bez castingu :P a ja się trochę stresuję, bo raczej myślalam, ze nas nie przyjmą...

Gość shadowgirl
bambolino- tak, nagranie jest w Warszawie, a czy zwracają za bilet to nie wiem :) co do eliminacji to tak jak pisalam, zwykle jest casting podobno, ale my wyjatkowo możemy bez.

Gość zawiedziony1410
nikt tego nie ogląda, jak nie powieszz znajomym wcześniej to nigdy się nie dowiedza ze wystapilas

Gość shadowgirl
mieszkam w akademiku i ciągle słyszę jak za ścianą dziewczyny oglądaja familiadę

Gość yyyKafeKrytykant
idzcie i pozdrowcie kafeterie