Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poleczkalipiec

wakacje Egipt ???

Polecane posty

Gość poleczkalipiec

W lipcu byłam w Egipcie , poznałam dużo wspaniałych osob , super pogoda, morza, plaża , jrdnym slowem najlepsze wakacje moje . Gdy wrocilam do domu nie moglam znaleźć sobie miejsca wszytsko wydawalo mi sie takie nudne mialam ochote spakowac i i leciec znowu do egiptu. Dzisiaj zarezerwowalam w lipcu znowu wyjazd do Egiptu , nie moge sie doczekac . Ale czy dobrze robie ? Znowu tam jadąc , boje sie ze jak wroce to znowu bede sie męczyc nie bede kogla znalezc miejsca, wszysko bedzie nudne ?

Gość karolciamaracje;80
Moim zdaniem nie powinnaś lecieć, tylko oswajac sie z tym ze nie polecisz juz tam . Gdy jednak polecisz znowu w lipcu to pamietaj ze musisz erocic i znowu caly rok sie męczyc

Gość poleczkalipiec
Egipcjanie sa fantastyczni, moja wyobraznie i wiedza jak sprawic kobiecie przyjemnosc, no i ogolnie sa tacy egzotyczni, nie to co nasi faceci, takie wymoczki.

Gość egiot cudowne miejsc3
Ja bym pojechała , ale nie przyzwyczajała sie zbytnio do tego miejsca, pamiętaj ze musisz wrócić , i placz na lotnisku w Egipcie ze nie chcesz wracac do Polski Ci nie pomoze ; D udanych wakacji

Gość karolciaa lolcia 00
Wiem co to znaczy, ja w tym miejscu poznałam tyle ludzi, takie przygody na lotnisku tak beczałam , poprostu wylewałam łzy ze musze pozegnać ten kraj na rok i dopiero tu wroce w nastepne wakacje

Gość anka882
ja wybieram się na wakacje do Barcelony, jestem pod wrażeniem tego miasta, bo jest przepiękne! sami zobaczcie: http://turystyka.wp.pl/gid,11238620,title,barcelona--idealne-miasto-na-wiosenny-weekend,galeria_zdjecie.html a może był ktoś? jak wrażenia?

Gość bylam w barcelonie
rok temu bylam,jest przepieknie! :) polecam

W Egipcie tak Ci się podobało bo byłaś tam na wakacjach... no i faceci tacy inni niż nasi i zawsze mówili to co chciałaś usłyszeć. Ale to były wakacje... pomyśl sobie, że miałabyś tam normalnie żyć, pracować i mieć ograniczony czas na przyjemności tak jak w swoim kraju.... Nie wyszło by na to samo?

Zazwyczaj jak sie jedzie drugi raz w to samo mniejsce to juz nie jest tak fajnie jak za 1st razem. Przynajmniej ja mam takie doswiadczenia.