Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANETT87

DALEJ KOCHAM TEGO C................A

Polecane posty

Gość ANETT87

DLACZEGO FACECI "NIBY" ZAKOCHANI W NAS DO SZALEŃSTWA,ZOSTAWIAJĄ POTEM JAK PSA,,, DLACZEGO KURWA PYTAM DLACZEGO?UDAWALI MIŁOŚĆ?

Gość a ja kocham kochać
przestaja jak juz zdobeda ,taka meska natura,,,dopoki ci nie omota ,jestes dla niego wyzwaniem,jak osiagnie cel,jestes juz nudna ,nie mus i cie zdobywac ,jestes juz jego,juz cie ma ,wiec przestajesz byc dla niego wyzwaniem. Niestety,smutne ale prawdziwe. Zapomnij ju z o tym ch...u..,rozejrzyj sie za nastepnym,a historia znowu sie powtorzy. Takie zycie.

Gość Ropuch303
wydawało mu się że kochał :o a co ma inną?

Gość ANETT87
Nie chcę innego ten był inny wyjątkowy,nie wiem mówi że nie ma innej

Gość Ropuch303
daje łeb se ściąć że ma

Gość ANETT87
on taki nie jest,mówił że miał dosyć moich scen zazdrości i to jest powód zostawienia mnie,, on gardzi zdradą to pewne.

Gość a ja kocham kochać
uwazam,ze jak czlowiek zakochany to widzi w drugiej osobie cos wyjatkowego .Zawsze tak jest. Facet cie nie chce ,wiec przygotuj sie na bolesny proces odkochiwania sie .Czas leczy milosc.Nastepna milosc leczy calkowicie .

Gość Ropuch303
ha ha ha dziewczyno napisz później jak się wyda że zostawił cię dla innej 🖐️ wiem co piszę!

Gość ANETT87
możliwe że leczy,ale ja wiem że już tak nikogo nie pokocham,nie wiem czy dam radę innego pokochać,chyba zawsze pozostanie porównanie,wcześniej miałam 2 partnerów i wiem że nie mieli tego co on ma On był moich kochankiem,przyjaciółką po prostu wszystkim ,,Nie wierzę w to wszystko, a może faktycznie ma inną może boi się przyznać,ale raczej nie,,bo nigdy mnie nie oszukał.

Gość ejber
Miałem taką samą sytuację tylko z dziewczyną. Jak zobaczyła,że ja naprawdę Ją kocham to usłyszałem klasyczne już ,,zostańmy przyjaciółmi" także nie tylko dla facetów takie zachowania są standardowe. Zależy od człowieka

Gość a ja kocham kochać
nie wierz nigdy nikomu.I nigdy nie mow nigdy ,bo czlowiek kazdy jeden jest sam dla siebie zagadka i czasem robi rzeczy ,o ktorych nawet nie smialby snic i te dobre i te zle . Malo wiemy ,bo niewiele o twoim zwiazku czy nie zwiazku z nim,ale... Czlowiek ma tak skomplikowana nature ,ze nie warto wystawiac gwarancji ani na siebie a juz tym bardziej na innychg. Kto cie chce ten znajdzie droge do ciebie,Kto ma cie gdzies ,ten chocby i milczeniem da ci znac o swojej obojetnosci. To boli ,ale takie zycie.Zycie boli,milosc boli. Pewnie mloda jestes ,ja tez tak kiedys myslalam,ze juz nikt wiecej itp.,to bzdura,jeszcze tyle ich bylo u mnie i u ciebie bedzie,ze ta milosc teraz bedzie kiedys juz tylko wspomnieniem. Jedna moja rada;nie ponizaj sie nigdy przed facetem i nie zebraj o uczucia,bo stracisz juz w ogole szanse na cokolwiek. Facet to zdobywca,mozna go zdobyc i owszem kombinujac ,ale on i tak odejdzie do innej lub cie zostawi,jesli ona spodoba mu sie bardziej..a zawsze moze taka spotkac ,bo ciekawych ludzi facetow i kobiet jest wielu.I nikt nie ma monopolu na bycie tym//ta jedyna i wyjatkowym/wyjatkowym.

Gość ANETT87
Taka młoda nie jestem ,byliśmy razem 3 lata,dziękuje wszystkim za miłe słowa,ale ja wiem że nie pokocham już,,,,nie wiem co dalej będzie nie chce mi się żyć :( czasem chcę umrzeć a czasem mam nerwy i wiele wyzwisk w jego kierunku.

Gość gosc84
znowu stereotypy..... k... tępy mamy naród. Niestety, ale ludzie często oszukują albo się poprostu nudzą (celowo napisałem ludzie, bo to się tyczy obu płci jednakowo).