Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielonooka kocicaaa

W tym roku mam 30 lat i do tej pory mialam sex z 20 facetami to duzo ?czy malo?

Polecane posty

Gość Zielonooka kocicaaa

Mam w tym roku 30 lat i w calym swoim zyciu spalam z okolo 20, 20 paroma facetami czy to malo? czy duzo jak na ten wiek ,czas?

Gość to zalezy czy jestes
Kobietą czy mężczyzną:-0

Gość to zalezy
Dla niektorych duzo, dla innych malo. Ja koncze w tym roku 31 lat i mialam 7 plus 1 (tylko oral). Dla niektorych jestem pewnie puszczalska, szmata itd.

Gość Zielonooka kocicaaa
kobieta jestem,chyba w tytule wyrazilam sie jasno... a sex tylko z facetami,nie probowalma z kobietami

Gość Zielonooka kocicaaa
nie przesadzajmy ze tylko 4,5 partnerow w zyciu,nie chce mi sie w to wierzyc.. mi sie wydaje ,ze ilosc moich partnerow do 30 roku zycia ,sex zaczelam uprawiac jakos od 17roku zycia ,nie jest ze man tak zle.Kiedys facet z ktorym spotykalam sie zaczal pytac ilu partnerow sexualnych mialam w swoim zyciu.. na poczatku powiedzilam prawde a on CO? mowie ze zartowalam ,ale wcale nie zartowalam ,wolalm mu nie mowic ,wiecie jak niektorzy facececi potrafia na takie rzeczy reagowac..:)

Gość Zielonooka kocicaaa
do 30 roku zycia nazbieralam ponad 20 partnerow seksualnych ,tak jakos wyszlo...nigdy nic nie przewidzisz..

Gość Zielonooka kocicaaa
wiec musialam sklamac ,jak zobaczylam jego reakcje ;)

Gość klamczucha1
nie ladnie klamac facetow

Gość monique2542432
ja mam 25 i miałam 12 ... licząc seks klasyczny , samego oralnego nie licze bo byłoby więcej

Gość a gdzie dziewice??
ciekawe statystyki

Gość even
może dziwna jestem ale miałam tylko jednego

Gość even
i jest to mój mąż ( 12 lat stażu)

Gość yhyohy
a kogo to interesuje z iloma uprawialas. No chyba, ze sie chwalisz, bo przeciez to powod do dumy.:D

Gość Proznosc glupota ludzka
gorzej jak facet zapyta ilu miala wczesniej ;)

Gość ebhbdm3jildblńxtjhjM
Zapytaj obojetnie jakich facetow w realu co sadza o takiej. XD Z boku to wyglada jakby cie dymal kto chcial.

Gość 12377555665544
Jej zapewne wydaje sie, ze taka doswiadczona zyleta, patrzcie i podziwiajcie ile penisow przyjela. A tu dopiero 30 latek. Buuuuuu

Gość nie podam niku
To swiadczy o tym, ze nie potrafisz z nikim stworzyc udaneg zwiazku, lub jestes uszczalska. Oczywiscie , ze dal faceta to ma ogromne znaczenie "nikt nie chce w tym przypadku brac supermarketu tylko maly nikomu nieznany wyjatkowy sklep." Jelsi to ukrywasz przed facetem tzn , z enie jestes raczej z tego dumna.

Gość ona sie nie przyzna
przeciez wiadomo ze sie nie przyzna facetowi ,jak zapyta ;) wiec skad facet bedzie wiezdial ;)

Gość niech faceci patrza na siebie
a faceci to nie lepsi .. Skoro nie mogla stworzyc zadnego udanego zwiazku z facetem to pewnie natrafiala na frajerow..nie miala szczescia do facetow,tez takie przypadki sie zdarzaja..moja kolezanka fakna,dobra ale trfaiaja sie jej przewaznie frajerzy..:( a tego teraz pelnoo:( wiec nie osadzaj JEJ NIE ZNAJAC jej ,nie znajac jej histori zycia,bo tak najlatwiej..

Gość fobistra
tylu facetom ssać i wpuszczać ich fiuty i to za darmoche jesli juz to przynajmniej bys zarobiła na tym czyli prostytucja a tak za darmoche popuzsczać szpary każdemu kto chce to frajerstwo trza się cenić

Gość ssSami
mam 31 lat i była z jednym - moim mężem i nie żałuję. Seks od początku był wspaniały, po prostu się tak znamy i dopasowujemy w łóżku, że nie wyobrażam sobie i naprawdę nie chciałabym być z nikim innym.

Gość ssSami
i dodam, że nie tylko seks klasyczny, bo pewnie zaraz ktoś pomyśli, że tylko pruderyjny, tradycyjny seks przy zgaszonym świetle :P

Gość hhhhhhhm to dużo
Za 2 miesiące skończę 29 lat i spałam z jednym(z eksem),teraz mam na oku potencjalnego partnera nr 2. Żeby nie było-uchodzę za naprawdę atrakcyjną osobę,nie mogę sie odpędzic od facetów,ale dla mnie seks to świętość,a nie sport.

Gość Rozczarowany,

A moja jak sie okazalo, prawda wyszla na jaw potrafila z 4 na raz flirtowac,pisac aby tylko zaliczyc i kolezankom sie chwalic. Do 29l miala 26 facetow, z tylkoma spala i ch... wie czy nie wiecej. No, teraz jest moja zona i matka mojego dziecka. Badz madry i poukladaj sobie to w glowie. Kiedy zamieszkalismy razem zrobila przeglad ubran,bielizny. Zajrzalem do worka z bielizna, byly stringo koronki wymyslne itp rajstopki,podwiazki,kabaretki. A jak jest zona to co ? Prawie barchany i nic wiecej. A szkoda nerwow i psucia lba. Ja pierd... :-/

Gość vvv

wychodzi na to ze jestes prosta ku,rwa 

Gość vvv

sama sie sprzedałaś