Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę sukienkę :)

Co myslicie o tych sukienkach ?

Polecane posty

to nie na wesele :D x jestem sczupła, wysoka, ogólnie mam lepszą figure niz pani z pierwszego linku, bo ona w niektórych ujęciach wygląda juz trochę "babkowato" więc z tym nie bedzie problemu

Gość ola wiosenna
ja już drugi tydzień szukamsukienkidoskonałej i dupa :-( a tych nie bierz, bo cały ten klosz dość ponuro wisi

no właśnie się zastanawiałam jak ten klosz będzie się układał x ogólnie wydawało mi się, że własnie na bardzo szerokich biodrach on się będzie lepiej układał ja mam normalne wcięcie w talii i normalne biodra i właśnie się zastanawiałam czy nie będzie wisieć brzydko

nie widzę posta :O

moim zdaniem ładna ale ja szukam jakiejs kiecki na codzień do chodzenia a ta Twoja juz się nie nadaje

Gość super by byla ale gdyby
nie byla rozkloszowana ale bardziej dopasowana, wtedy kupilabym napewno

z tym, że wydaje mi się, że w tej cenie może być słabej jakości, tak jak i te moje rzadko kupuję coś z ubrań przez neta

Gość tak sobie przegladałam...
...te linki co Ci pokazywali i zobacz: http://www.planetap.pl/sukienki-dzienne-c-1_6_221.html całkiem niegłupie maja te sukienki dzienne. Sporo tego, zawsze można coś wybrać. ja zamówiłam właśnie tę: http://www.planetap.pl/intrygujaca-sukienka-zamkiem-na-plecach-morski-s28-p-1716.html - firma znana, a tu najtaniej w sieci... - dzięki Mój Mały Świat -)

Gość trtrt
na zdjęciach wygląda ładnie ale ja bym nie dała 100 za sukienke bez przymiarki, bo juz wiele razy zostalam oszukana na allegro, na zdjeciach wszystko super, a przychodzi jakas cienka przeswitująca szmata, krzyw uszyta. i nie rozumiem o co ci chodzi, ze ta modelka wygląda "babkowato", bo figure to ona ma super, choc pewnie i tak spora w tym zasluga grafika, widac powiekszony biust, i zrobioną talię. ciekawe jaką ty masz figurę skoro niby lepszą od niej... jak ona ma idealną no ale cóż. na tym forum pelno glupich próżnych kobiet co sie uważają za osmy cud swiata, a w realu pewnie paszczury

Gość 83483m03ms
Mnie tez się te sukienki podobają.

Gość tak sobie przegladałam...
a ja Wam powiem tak...w związku z tym, że ceny sa jakie są...kupuje ubrania firm, które znam - bo i rozmiar znam i wiem jaka jakość. Tym bardziej, że zawsze można zwrócić, wymienić....w tych czasach gdzie konkurencja w necie jest ogromna MUSZĄ szanować klienta!!! bo więcej do nich nie wróci, a allegro? Fakt! Tam często badziew i podróby...ja NIFE znam, cena okazyjna więc wzięłam i polecać mogę te firmę bo rozmiaru trzymają a jakość naprawdę dobra...