Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam nienormalną rodzinke

Uwaga musze to napisac : tekst roku żony szwagra do mnie i męża:

Polecane posty

Mam tp na 8 października.Wczoraj byliśmy u nich(nie cierpie tych wizyt ale mąż do brata chciał pojechac) i szwagierka do mnie: "Ale po co wam wózek kupowac!"-i to z wielkim oburzeniem. "Przecież w październiku jest zimno i w następnych miesiącach to na spacer bedziesz wychodzila?"Dopiero w kwietniu może cieplo bedzie to spacerówke kupcie od razu:D:D:D:D:D:D:D:D:D" Myslalam ze ją jebne w ten pusty łeb. To niby w jej przekonaniu mam dziecka nie brac na dwór przez 5 miesiecy?:D Dodam że urodziła 2 marca drugie dziecko w terminie donoszone zdrowe i do tej pory nie wyszła na dwór:O:O Dziecko ma ponad półtora miesiąca.

Gość szatyyyyyynka27
No to mnie teraz zaskoczyłas.Powodzenia życze jak zacznie łapac choroby jedno za drugim.Ja urodziłam na poczatku lutego zeszłego rokui pod koniec niecały mca juz wychodziłam(wczesniej sie nie dało bo było ponad -10)

Gość prince polloo
Jas też mam niedorobioną rodzinke: od szwagierki ostatnio uslyszalam że po co ja piore ubrania dziecku co dzien lub co drugi dzień jak wystarczyloby wywietrzyc na balkon i niech tydzien chodzi:O

Kupuj kupuj wózek ;) Ja urodziłam w październiku w zeszłym roku po miesiącu to już chodziliśmy na regularne spacery, nie wyobrażam sobie zupełnie nie chodzić, nie tylko ze względu na dziecko, ale też na siebie.

To tylko namiastka tekstow żony szwagra:O Np. siedzimy przy stole jemy a ona z mordą do mojego męża :"CZY TY W KONCU ZACZNIESZ PISAC PRACE MAGISTERSKA"?!?!?! (mąż 28lat ma i sobie robil studia drugie) No BO JAK SIE DZIECKO URODZI TO ZOOBACZYSZ !!!! JUŻ NIC NIE NAPISZESZ. Po czym sie zaczeła wypytywac co i na kiedy ma napisac i jak go wywalkowała to stwierdziła że ona bedzie dzwonila do niego sprawdzic czy on pisze!:D:D Nosz kurwa mnie krew zalała bo co to ja kurwa mac obchodzi?Zwłaszcza że to nasz sprawa kiedy i jak on pisze(dopiero co temat dostal 2 tygodnie temu).Mialam ochote w ryj jej przysunąc. Aż sie zebralismy 30 minut i do domu.

Gość szatyyyyyynka27
moja szwagierka za to stwierdziła kiedys,ze dziecku poda chleb po roku(byl alergikiem ale mial tylko skaze a co ma jedno do drugiego?) aha i roczne dziecko nadal karmi tylko sloikami w ogole nie gotuje

Pewnie że kupie, upatrzone mam ze 2-3 w internecie tylko musze do sklepu pojechac i obdukcje im zrobic :P(tylko wybrac) .Planuje koło 30 tygodnia zakup.

Gość haha uśmiałam się
ja urodziłam w listopadzie i tydzień po porodzie już byłam na spacerze :) wychodzę zawsze o ile nie wieje za bardzo lub b. niskie temp ... powiedz szwagierce by sama nie wychodziła z domu przez pół roku :D

Najgorzej to mi szkoda dziecka bo dziewczynka przebywa od półtora miesiąca9od urodzenia) w temperaturze 25-26 stopni(autentycznie tyle mają bo caly czas palą i termometr mają w pokojach) dzieciak naubierany i pod kocem i pod kołdrą a oni w koszulkach. I siedzi tak w takim zaduchu-nawet nie wietrzą bo to zaszkodzi. Ten drugi starszy(2 lata ma) też na dwór nie chodzil bo zimno było rzekomo. Szkoda bo bedą im chorowac ale to nie moj biznes.

Gość Hanka z Mostkowa
Niecierpię takich nadrgorliwych osób, żeby to chociaż siostra była Twojego M, to rozumiem że mogłaby się TROCHĘ czasem wtrącić - chociaż to trzeba ukrócić i tak. Siostra mojego męża jest wlasnie taka, opiekuńcza, chcialaby wszystko wiedziec i wszystkich poustawiac i jeszcze doradzać co do dziecka. Na szczęście moje jest starsze, bo tak to bym musiala telefon zmienic chyba :-) Ale daję jej do zrozumienia, że to ja jestem żoną, mój mąż ją olewa, i w taki nieładny sposób mamy święty spokój. A to dla mnie najważniejsze :-) I co lepsze, tak to umiemy nakręcić, ze ona się nie obraża nawet :-P

Gość hahahahahaha...........
nienormalna rodzinka i jakze kulturalna autorka :D "Myslalam ze ją j**ne w ten pusty łeb" "Nosz k**wa mnie krew zalała bo co to ja k**wa mac obchodzi?" :O Pasujecie do siebie bo z ciebie chamstwo az sie uszami wylewa :O Wszystko mozna powiedziec bez takiej agresji i wulgaryzmow. ALe co ty o tym mozesz wiedziec?

Aaaaaa tammmmmmm :D Niech mówi szwagierka co chcę :D Po co od razu takie głupoty brać do siebie :P ? Grzecznie odpowiedzieć,uśmiechnąć się i tyle! Kiedy moje dziecko miało 6 lat to ciągle się pytała "Kiedy drugie dziecko " .Grzecznie odpowiadałam z uśmiechem,z żartem :D .Ale raz powiedziała że pewnie nie chcę dziecka drugiego bo jestem wygodna czytaj chcę spać długo,nie chcę się bawić pieluchami i takie tam głupoty :o Sorry idę spać póxno,rano wstaje,mam prace/dom/dziecko i się wyrabiam :D A panna ma 32 lat NIE MA DZIECI (bo cytuję ją " jeszcze ma czas" ) , pracuje,obiadki jada z meżem 8u teściowej bo ona sie wyrobić nie może :D I daje mi rady :D:D:D

Gość ło matkoooooooooooooo hehe
autorko ty tez z niezłej patologi pochodzisz ...przyszła matka i takie słownictwo no no ...

Gość no i co zlego ta szwagierka
powiedziała? Rodze w listopadzie i nie kupuje gondoli bo po co? Nie mam zamiaru wychodzić na długie spacery bo będzie zimno. Na chwile z dzieckiem na podwórko wyjdę to wezmę do chusty albo na rękach. Jak się zrobi ciepło to prawie w spacerówkę już się przesiądzie.

Gość ty wyżejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
"powiedziała? Rodze w listopadzie i nie kupuje gondoli bo po co? Nie mam zamiaru wychodzić na długie spacery bo będzie zimno. Na chwile z dzieckiem na podwórko wyjdę to wezmę do chusty albo na rękach. Jak się zrobi ciepło to prawie w spacerówkę już się przesiądzie." następna co cała zimę będzie kisić dziecko w domu:(

Gość millinn
Łooo matkoooo.... faktycznie porażka....co za baba.... Ciekawe czy chociaż w domu wietrzy,czy kisi te biedne dzieci...

Gość w innych wkurza nas
to co sami sobą reprezentujemy tak więc autorko jesteś taka sama jak ta żona szwagra czyli jebnięta :D

Gość grudniowa mama Michała
Mój syn urodził się 4grudnia. 12był pierwszy spacer. nie wyobrażam sobie siedzieć całą zimę w domu :O koło południa temperatura jest na ogół bliska 0,więc na godzinę, półtorej można wyjść. Mój syn od tego nie umarł,ma już 9 lat.