Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opadnieta szczęka

co on kombinuje??

Polecane posty

Gość opadnieta szczęka

pracujemy razem. Przyjaźniliśmy się, ale wiadomo jak kończy się przyjaźń między kobieta a męzczyzną. świetnie się dogadujemy, sex byl świetny, ale w pewnym momencie to skończyliśmy, i w tej chwili jest przyjaźń platoniczna;) ostatnio graliśmy razem na sali, rozmawiając przy tym o duperelach, zapytałam, czy wybralby się z nami na integrację wyjazdowa, zapytał kto będzie, odpowiedziałam w żartach, ze to będzie dwuosobowa impreza integracyjna, czyli on i ja. zgodził się bez mrugnięcia okiem, aczkolwiek myślałam, ze żartuje. wieczorem wyslałam mu sms z pytaniem kiedy ta integracja i gdzie, dostałam w odpowiedzi konkretna datę i miejsce. wyszło tak, ze tego dnia jechac nie mogłam i zapytałam, czy on serio pisal o tej integracji, bo ja w tym terminie nie mogę, powiedział, zenie ma problemu, termin zmienimy. szczęka mi opadła. myślalam, ze nie chce mieć ze mna juz nic wspólnego poza strefa zawodową. wczoraj zadzonil do mnie z pytaniem, czy pójde z nim na pocztę, zgodziłam się, bo miałam ochote sie przewietrzyć i oderwac od kompa. wyśliśmy z budynku, a on stwierdził, ze z ta poczta była ściema, chciał się ze mną przejść. dzisiaj przytargalam ciacho do pracy, poczęstowałam współpracowników z wydziały, zaprosiłam i jego, tak bez okazji. wcinal ciacho z zachwytem i stwierdził, że w zamian za to, on zaprasza mnie na spaghetti, które sam w domu sklecił... o co mu chodzi??

Gość yyyKafeKrytykant
o seks

Gość uyuytyyuy
nie wiem kurvo ;)

Gość opadnieta szczęka
czyli zatęsknił za tym co było kiedyś??