Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsdfsf

Swędzenie w pochwie?

Polecane posty

Gość sdfsdfsf

Od jakiegoś czasu męczy mnie swędzenie w pochwie. Nie jest to aż takie uciążliwe no, ale jest. Dbam o higienę intymną, podmywam się i wgl. Używam tamponów i to w sumie może jest od tego... Nie zawsze mam jak go zmienić. No i mam chłopaka, możliwe że infekcja jest właśnie od niego? No i do tego gdy kończe robić siku to mnie piecze. No i jak mi się zachce to musze iść... No i w sumie może to dziwnie zabrzmi ale mój mocz brzydko pachnie.. Nie wiem jak to wytłumaczyć ; p Można to jakoś wyleczyć samemu? Bez wizyty u lekarza? No i jeśli ja mam jakąś infekcje to mój chlopak chyba też powinien się leczyć no nie? Tylko teraz wyjechal na pare miesięcy i nie wiem już sama co zrobić. Po seksie zawsze jest gorzej. Później jak do niczego nie dochodzi to problem jest z glowy..

Gość Basienka227
Moim zdaniem bez lekarza się tu nie obejdzie ale najpierw możesz zrobić sobie posiew z moczu, gdyż pieczenie przy oddawaniu moczu może być spowodowane bakterią E.coli, na drogi moczowe bardzo dobrze działa żurawina np. suszona, herbatka z żurawiny. Jeśli chodzi o pieczenie w pochwie to możesz zrobić sobie 7-dniową kurację probiotykiem dopochwowym invag, który wzmacnia mikroflorę i zapobiega infekcją. Pozdrawiam.

Gość agula8
mnie też z opisu wyglada jak infekcja dróg moczowych. Możesz spróbować urofuraginum, do tego coś z żurawinąi wit.c i probiotyki-ja brałam 3 tygodnie provag doustnie. Obowiązkowo po stosunku rób siku i w ogóle staraj sie nie przetrzymywać moczu.Pij dużo i może odpuść na jakiś czas tampony na rzecz podpasek-może będzie jakaś różnica. Ale najlepiej idź do lekarza.Nie wiem co z facetem-być może on Cie czymś zaraża-choc nie koniecznie.Możesz poprosić lekarza o leki dla niego.