Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Maria W.

Jaki club/pub w Warszawie polecacie?

Polecane posty

Gość Anna Maria W.

Tak jak w temacie. Chciałabym poznać wasze opinie. Planuję wyprawić 18ste urodziny i potrzebuję malutkich wskazówek. Proszę o porady.

Gość Marzenuuoo
A slyszłas o klubie Lus Blus ? Dwa razy tam miałam imprezę i byłam bardzo zadowolona. Fajny klimat itp Myśle że nie bedziesz załować ;)

Gość vvvvvgvvvvvgvvvvvvgv
Interesuje Cię jakaś konkretna dzielnica?

Gość gość
Lus Blus znajduje się chyba na Bemowie jak dobrze się orientuję? Górczewska tam przebiega? Znalazłam ich stronę i zaciekawił mnie fakt, że na dniach przy dobrej pogodzie otworzą basen. Od razu na myśl mi przyszedł klimat rodem z amerykańskich imprez. Może właśnie tam warto wyprawić swe urodziny?

Gość mika angelo
Mają też jakąś ofertę gastronomiczną? Czy można tam też zjeść? :)

Bardzo fajny jest klub Tawerna Gniazdo Piratów na Bielanach. W miarę nie drogo , zespół na żywo , fajna atmosfera i bez naćpanych małolatów.

Gość jasmine 453
Hej Mika jasne że można tam zjeść w dodatku jest tam grill, przekąski do piwa no i parę dań na cieplo, także się nie zawiedziesz jakby co :)

Gość gość
jak dla mnie panuje tutaj świetna atmosfera na koncertach. ostatnio nawet zorganizowali kabaret, beka na maksa. lubię tutaj bywać co weekend.

Gość gość
Nie wiecie czy można się tam pobawić przy starym dobrym rock and rollu? :)

Gość gość
Tylko we wtorki, w każdy dzień grają inną muzykę. Poniedziałki nieczynne. Ogólnie otwierają od 18.

Gość Sonia z Targówka
Szkoda, że lato dobiegło końca :( Będzie mi brakować tych imprez przy basenie, ale zimy zapowiadają się nie mniej ciekawie. Ciekawe jakie niespodzianki nas czekają :)

Gość gość
Hej Sonia, mnie również będzie brakować lata i wakacji, pewnie jak każdemu. Pozostaje czekać na ciekawe atrakcje, zawsze coś się dzieje :)

Gość gość
A ja lubię chodzic w Warszawie na clubbing na Mazowiecką, w samym centrum. Najchętniej to klub Tygmont – zawsze dobre i niezawodne imprezy, super muzyka, klimat i ludzie. Mają też koncerty… Warszawa potrafi być fajna ! http://tygmont.com.pl

Gość gość
Jeśli chodzi o pub to fajny jest barometr na smolnej, taki może bardziej klub muzyczny, ale piwo i drinki pierwsza klasa. No i w samym centrum warszawy, tuz przy palmie, wiec każdego będzie pasować, bo warszawa duża jest;-) fajne koncerty, dużo dobrej muzyki. I super atmosfera! http://barometr.waw.pl

Gość gość
Fajny pub i niezłe dyskoteki są robione w Rozdrożu na alejac****azdowskich. Na rekomendację mogę przytoczyć fakt, że tam poznałem swoją obecną dziewczynę :D

Gość gość
rozwalające się betonowe schody nad Wisłą, tam najczęściej bywam :)

Gość gość
ja polecam pub Bunkier na Bemowie, zobaczcie ile mają fanów na fejsie, to wam laczki pospadają :classic_cool: http://odu.pl/116

Gość gość
Pozytywne mam doświadczenia z lokalem Ganesh w galerii Metro (ich stronka - www.ganesh.pl ). Sama galeria raczej nie przyciąga, ale już restauracja jest warta uwagi. Duże porcje, dobre ceny, obsługa, która doradzi w kwestii smaku – co jest ważne, bo nie każdy musi być zorientowany w indyjskich potrawach.

Gość Iwonako
Jeśli bardziej zależy Ci na dobrym jedzeniu i nastroju to Bar Bubbles jest idealny. Ktoś inny może tam jeszcze był z forumowiczów i ma opinię na temat tego lokalu.

Gość Stefas
może bar&Restaurcja bubbles? Ktoś już polecał też to miejsce.