Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjhgf

zaszłam w ciąze z mezczyzną którego nie kocham!!

Polecane posty

Gość fghjhgf

spotykałam się z nim bo to dobry człowiek myslałam że uczucie przyjdzie ale nie przyszło..Chciałam to zakonczyć bo nie mogłam zniesc jego dotyku i wtym samym dniu zrobiłam test....mimo tabletek zaszłam w ciąze:////Moze dlatego ze wymiotowałam jak bylam zatruta i tabletki nie zadziałały...nie wiem.. Wszyscy chcą zebym brała slub ale ja nie chce:(

Gość aaa23212343aaaaa
to nie bierz ślubu, wychowaj dziecko sama. A tatus bedzie uczestniczył w wychowaniu. Jak go nie kochasz to unieszczesliwisz siebie, jego i w przyszłosci to dziecko.

Gość ola wiosenna
a w tej bajce był smok? pominięcie jednej tabletki nie skutkuje od razu płodnością,heloł....

Gość qywtyqteyet90
nie mogłaś znieść jego dotyku, ale jednak cie zapłodnił.. nie tylko go nie kochasz, ale nawet ci sie nie podobał. masakra. jak tak można?! wypijałaś pół litra przed każdym stosunkiem czy co :(

Jesteś zwykłą egoistką! Powiem więcej sama sobie jesteś winna. Po co słasz do wyra z jakimś facetem, którego nie kochasz? to jest pokuta za twoje zachowanie za twój sposób postępowania z drugą osobą. Nie jest mi ciebie wcale żal. Może teraz napiszesz, że nie chcesz tego dziecka? Dla dobra dziecka i musisz mu zapewnic ojca!!!!! Teraz mówisz, że nie kochasz. Myślałaś że jak rozłożysz nogi to miłość sama przyjdzie? Prawdziwy związek to oczekiwanie, czas kiedy miłość rozwija się w gorące uczucie.

Gość fdfdfdfdfs
bo to magik zapladniajac nie dotykal :)

Gość qywtyqteyet90
może "strzelał" z odległości pół metra w jej krok i nigdy nie było żadbego dotyku :D

Gość Annonimus Primus
Po prostu dałaś dupy.:P

Gość Pamietam jej wzrok
przejebane takie jest życie , nikt niczego nie wybierze dobrze