Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egzekutor długów 2

żenujące widowisko

Polecane posty

Gość egzekutor długów 2

Przechodziłem dzisiaj koło podstawówki. Dzieciaki miały WF i chyba jakiś sprawdzian. Biegali na czas. Wypuszczani byli w parach: chłopak i dziewczyna. Na trzy pary, które widziałem zawsze wygrywała dziewczyna. Tragedia. Co ci chłopcy robią w domu kurde?? Pewnie grają na konsoli i żrą czipsy. Rośnie nowy narybek sfrustrowanych prawiczków na kafeterii. Tragedia.

Gość egzekutor długów 2
Zapomniałem dopisać, że chłopcy byli z pierwszej klasy podstawówki, a dziewczyny z pierwszej klasy gimnazjum :classic_cool:

Gość egzekutor długów 2
Drugi post to pewnie chłopak z mięśniami kurczaka, siedzący przed kompem 18 godzin dziennie.

a kto normalny urządza zawody gdzie są nierówne szanse!!!! podstawówka a gimnazjum to przepaść duża przepaść wiekowa. Moim zdaniem ci chłopcy nie mieli szans.

Gość hahahahahahahahhahhahahahahah
a ty pjebie pierdolony co robisz na babskim forum męska cipo,nick sobie pedał wymyślił i udaje twardziela smieszna ciota z babskiego forum

takich pojebów powinni żywcem zakopywac ku przestrodze innym,zniewieściałe gówno z cipa zamiast fiuta bedzie się madrzył na temat dzisiejszej młodzieży,a kurwa sama siedzi na baskim forum,egzekutor długów:-D:-D:-D:-D skąd sie takie kurwy biorą,żaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Gość egzekutor długów 2
Ja czasami lubię sobie tu wpaść i poczytać tematy, które mnie śmieszą np tematy o sfrustrowanych prawiczkach. Ty widać jesteś jednym z nich, wskazują na to język frustrata i agresywna reakcja na w sumie trochę śmieszny post. Pewnie dziewczyny w podstawówce musiały ci dać na wuefie niezły wycisk co wpłynęło na twoją psychikę. Teraz żywisz do kobiet wielką urazę i zakładasz topiki w stylu "dziewczyny to kurwy".

Gość egzekutor długów 2
Po co tyle przekleństw?

narybek sfrustrowanych prawiczków:-D:-D ja pierdole:-D i to pisze ciota co pewnie całe zycie nic nie robi prócz lanserki na babskim forumhahahahahahahahhaaaaaa,toz to w głowie sie nie miści jak trzeba miec najebane w deklu żeby takie bzdety wypisywać:-D:-D sfrutrowany prawiczek :-D idż sie powieś kutasie zjebany bo tylko to ci pozostało meska cipo

nie da się nie uzywac słow wulgarnych jak czyta sie takie kurwy jak ty,zegnam

Gość egzekutor długów 2
Ale przecinki i kropki możesz używać. Po czym wnioskujesz, że jestem ciotą. W przeciwieństwie do ciebie mam zainteresowania. Pewnie sam siedzisz tutaj 18 godzin na dzień. Ja niedługo wychodzę do pracy więc napisz jeszcze co cię tak mocno dotknęło w pierwszym poście?? Czy nie uważasz, że taka sytuacja jest trochę dziwna i śmieszna??

Gość Igullkaa
hahaha - to Ty jesteś jakaś sfrustrowana:O uspokój się, co Cię tak ten temat zabolał? Co tak szalejesz Autorze - zgadzam się z tym, teraz niezdrowe żarcie, siedzenie przed kompem, to i brak kondyncji

Gość qywtyqteyet90
do pewnego wieku dziewczynki sie szybciej rozwijają fizycznie niz chlopcy, więc nie ma nic dziwnego w tym, że dziewczynka w podstawówce góruje nad rowiesnikiem wzrostem czy siłą fizyczną.

Gość egzekutor długów 2
No nie wiem. Z tego co ja pamiętam jak chodziłem do podstawówki to takich numerów raczej nie było. Owszem zdarzało się, że dziewczyna wygrała ale miała bardzo dobre warunki np była wyższa niż konkurencja. W tym wypadku, który dzisiaj obserwowałem chłopcy i dziewczynki byli wzrostem zbliżeni. Wyglądali też na około 5 klasę podstawówki.

Gość qywtyqteyet90
też chodziłam do podstawówki i pamietam, ze gdy dziewczynki były juz praktycznie kobietami, to chłopcy byli takimi szczurkami z dziecinnymi buziami, a teraz wielkie chłopy. nie ma nic dziwnego w tym , że 5- klasistka wygrywa z kolega, bo w tym wieku sa mniej więcej równi pod względem możliwości fizycznym i to że cię to zszokowało swiadczy tylko o twoim ograniczeniu i mysleniu schematami. na siłę szukasz dowodów do swojej głupiej tezy o cherlawości dzieci. juz nie mówiąc o tym, ze rozciaganie wniosków na całą populacje z jakiejś przelotnej obserwacji jest głupie.

Gość qywtyqteyet90
i np w podstawówce grałam sobie w nogę czy kosza z chłopcami jak równy z równym, tymczasem w LO nie schodziłam z boiska zmasakrowana tylko dla tego, że chłopcy traktowali dziewczyny ulgowo.

Teraz każdy wymiguje się od ćwiczeń na wf. Prraktycznie każdy może dostać zwolnienie od lekarza. Młodzież jest leniwa.

Gość dziewczynki w tym wieku
sa wyzsze i bardziej rozwiniete, niz chlopcy, wiec nic dziwnego

Gość qywtyqteyet90
ja jestem mocno po 30tce i za moich czasów też mnóstwo dzieciaków miało załatwione zwolnienie lub o takim marzyło, dziewczynki były "niedysponowane" przez pół m-ca. za "waszych czasów" młodzież była pracowita, wysportowana, nie piła, nie paliła i słuzyła do mszy zamiast siedzieć pod blokiem. głupie gadanie zgredów z wybiórczą pamięcią.

najbardziej bezsensowne zajęcia wf były u mnie w gimnazjum, które odbywały się na korytarzach, bo sala gimnastyczna była ciągle zajęta (inni nauczyciele co kilka minut wychodzili z klas i uciszali bo przeszkadzało im w prowadzeniu lekcji). Sam przebieg lekcji też był żenujący - najpierw bieganie w okręgu i skłony na rozgrzewkę, potem skakanie przez kozła, na koniec skakanie pajacyków. Nic dziwnego, że nikomu się nie chciało. Ja też często udawałam "niedysponowaną".

Gość qywtyqteyet90
ja jestem starsza i za moich czasów było jeszcze gorzej z infrastukturą. 4 klasy na sali gimnastycznej, pajacyki na korytarzach albo w auli. nieśmiertelny kozioł też był. nuda straszna. akurat sport, to leży i leżał zawsze, więc nie ma co gadać, ze kiedyś było lepiej.

Gość egzekutor długów 2
"na siłę szukasz dowodów do swojej głupiej tezy o cherlawości dzieci. juz nie mówiąc o tym, ze rozciaganie wniosków na całą populacje z jakiejś przelotnej obserwacji jest głupie. " Tak, poczytałem twoje wypowiedzi i wynika, że dzieci teraz i dziś specjalnie sprawnością fizyczną się nie różnią. Dla mnie jednak jest różnica. To widać, niestety. Rozumie, że jesteś dużo po 30, pewnie masz dzieciaka i nie chcesz przyjąć do wiadomości że w porównaniu z dzieciakami z przed 20 czy 30 lat to jest cherlak. Kiedyś nie było tyle komputerów, internetu. Latało się po dworze, od rana do wieczora np w wakacje. Głupie łażenie po drzewach, gra w piłkę, jazda na rowerze czy bieganie po lesie to niestety wyrabia sprawność fizyczną i to dużą. Żeby nie być gołosłownym znalazłem w sieci kilka ciekawych danych: W 1979 roku siedmioletni chłopak skakał w dal na 129 cm teraz 109 cm dziewczynka 122 a teraz 105. 30 lat temu siedmiolatek przebiegał 600 m potrzebował 3 min i 5 sek teraz jest to o 39 sekund więcej. Zresztą poczytaj sobie sama: http://www.sadistic.pl/sprawnosc-fizyczna-kiedys-a-dzis-vt159270,30.htm Jeśli nie zauważyłaś różnicy w sprawności swojej z przed 30 lat i swojego dziecka teraz (oczywiście jeśli je masz a wydaje mi się, że tak) to znaczy, że sama byłaś słaba albo twoje dziecko jest słabe i boisz się do tego przyznać. I to nie są chore teorie i wymysły taka jest rzeczywistość. Sory, że tak późno ale niedawno wróciłem z pracy. Dziękuję i dobranoc.

Gość tlgpta
Zasiedzenie niszczy kondycję strasznie! Na mom przykładze ostatnio grałem w piłkę i już po 10min byłem wykończony i poszedłem na bramkę! Mimo że jestem chudy, mam kondychę jak 140kg grubas!!!

Gość żenujące to są tu komentarze
idiotek, które uważają, że kiedy chłopcy siedzą przy kompach to dziewczynki trenują na siłowniach (jedna już nawet stwierdziła że dziewczynki są silniejsze fizycznie od równolatków chłopców :D)