Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awqerta

odkryłam ze narzeczony

Polecane posty

Gość awqerta

pisze na komunikatorze z inną laską pisze jej ze jest najlepsza na swiecie ze bardzo ja lubi ze jest ładna ma ladne oczy itp nigdy sie nie spotkali ale pisze ze ona jest jego najlepszą kolezanka w wrzesniu mamy slub... myslice ze to coś powaznego ? ona jest z drugiego końca PL

Gość wiosna ach to ty
nie, to na pewno nic takiego :) każdy tak robi... :O

Gość awqerta
serio pytam

Gość Izuśśśśśśśśś
A widział kiedykolwiek jej zdjęcie? Może czuje się od Ciebie słabszy i chce się dowartościować. Porozmawiaj z nim o tym dlaczego to robi.

Gość No to lipa
Pomysl rezerwuje sobie pewna przestrzen ktora powinna nalezec do Ciebie. Z nia go bedzie laczyc wiez emocjonalna ktora powinna nalezec do Ciebie a Ty bedziesz jak taka FF tylko ze w zwiazku. bedziecie razem ale daleko od siebie a on za jakis czas zapragnie spotkac kobieta ktora bedzie go pociagac i fascynowac z ktora rozmawia przez neta. Uwierz ze jej wyglad bedzie najmniej wazna sprawa gdy on sie w niej zadurzy a w takim zwiazku online latwo o to. Ty go wkurzysz ona go wyslucha on jej nie bedzie widzial zdenerowanej na nim sie nie wyladuje podobnie jak i ona jego nie pozna od tej strony. Nic tylko ideal z ktorym sie swietnie rozumieja. Przerwij to zanim bedziesz zmuszona zakladac topiki typu maz mnie nie chyba nie kocha, nie pociagam meza, on nie chce spedzac ze mna wolnego czasu itd.

Gość awqerta
kurcze on jej pisze ze jest kolezanką dla niego ale nonstop je słodzi pisze komplementy wysłala mu zdjecia pisał jej jaka jest ładna i ze spac nie bedzie mogł teraz i pisza do siebie w pracy codziennie