Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MikePL

Dziecko, facet, ojcostwo.

Polecane posty

Gość MikePL

Moja sytuacja wygląda tak: Pragnę mieć dziecko,ale życie tak się ułożyło, że jestem gejem. Gejem, ale przede wszystkim facetem, nie dziwką, bo sam mam poglądy homofobiczne, mimo, że po czasie zaakceptowałem siebie. Szukam kobiety, która chce mieć dziecko, ale zawiodła się na związkach z facetami lub lubi swój styl życia. Powodów mogą być setki. Jednak zależy mi,aby stale być obecny w życiu tego maleństwa. Mieszkać w jednym mieście i widywać się prawie codziennie, później naprzemienne weekendy i tym podobne sprawy, które szokują dzieciaki nie przyzwyczajone do takich sytuacji od początku. Dziecko ma mamę i tatę, a to jak żyją to już inna kwestia. Takich rodzin już w tym momencie jest masa, po rozwodzie, z wielkim żalem. Ja chciałbym postawić sprawę od samego początku jasno. Pewnie i tak skazuje się na publiczny lincz, ale to chyba mniej samolubne niż szukanie za kasę kobiety, która urodzi moje dziecko i zrzeknie się do niego praw. Jeżeli ktokolwiek chciałby napisać na ten temat cokolwiek-zapraszam do dyskusji. Pozdrawiam

Gość bitter sweet symphony
''Takich rodzin już w tym momencie jest masa, po rozwodzie, z wielkim żalem.'' I właśnie dlatego, że takich rodzin jest masa, mam nadzieję, że ten temat to czyste prowo. Inaczej dziecko w takim położeniu na samym starcie będzie mieć spieprzone życie. Brawo. ;/

Gość MartaQew
Do głębszego przemyślenia. Ma to sens, jeżeli potrzeba poparta jest odpowiedzialnością i mnóstwem miłości:)

Gość MikePL
Dziecko przeżywa szok kiedy rodzice mieszkali razem, a nagle jego życie przewraca się do góry nogami. Uważam, że jeżeli jest kochane i od początku wychowuje si w takiej sytuacji to podchodzi do tego inaczej.Temat nie jest "prowo" to realne rozważania nad własnym życiem. Za każdą opinię bez "hejtowania" będę bardzo wdzięczny.

Nie, nie ma najmniejszego sensu życie, które zamiast począć się z miłości, pojawi się na tym świecie dla czyjegoś kaprysu, '' bo tak ''. Bezsens.

Gość Ania Warszawa !_
zgadzam sie, geje sa wbrew nature niestety. W zyciu bym nie przyznała im praw by mogli adoptowac dziecko. Zal dziecka juz na starcie, wolalabym byc dzieckiem z rozbitej rodziny niz miec 2 tatusiów co sie penisami w pupki szturchają, tfuuu, lecz sie

Gość Ania Warszawa !_
to powiedziałam co wiedziałam :( nie doczytalam tematu a juz wiązanke posłałam. co nie zmienia faktu, że geje są obrzydliwi :(

Hmmm, no to w takim razie jak odpowiedziałbyś dziecku na pytanie ''dlaczego tatuś nie mieszka z mamusią''? Okłamywalibyście je co do Twojej orientacji? Tylko co wtedy, kiedy ''życzliwi'' by mu donieśli i w ten sposób poznałoby prawdę? '' wolalabym byc dzieckiem z rozbitej rodziny niz miec 2 tatusiów co sie penisami w pupki szturchają '' Bosz, tu nawet nie chodzi o to, że on jest gejem, homofobie! :o Co za ludzie! Istota sprawy polega tutaj na dobru dziecka, bo akurat nie mam nic przeciwko dwóm kochającym się gejom, którzy ADOPTUJĄ, a nie PRODUKUJĄ na życzenie. Tyle.

Gość Ania Warszawa !_
Normalna jestes, wporzadku jest wobec ciebie to ze dwoje samców sie szturcha w pupki? jak dla mnie to wbrew nature. nie udawaj sztucznej niby toleracji, a tak naprawde boisz sie ataku I sie chowasz pod osłonka wielce tolerancyjnej. Ja mówie otwarcie że brzydze sie gejami, lesbijkami.

Gość MikePL
Adopcja na pewno nie będzie możliwa jeszcze wiele lat. Poza tym uważam, że każdy facet, który może, pragnie mieć swojego potomka. Sam światopoglądowo uważam, że rozwiązanie z dwojgiem rodziców może być lepsze. To tylko teoria.

Hahahaha. Ja mam taki komfort, homofobko, że niczego nie muszę udawać, a już na pewno nie sztucznej tolerancji jak to nazwałaś. :D Nie moja wina, że rodzice wychowali cię na osobę pozbawioną empatii i szacunku do ludzi, nie musisz jednak pluć swym jadem dookoła i wmawiać mi, że boję się czegokolwiek, bo to śmieszne. :) Ok, ale chęć pozostawienia na tym świecie czegoś za wszelką cenę - w tym przypadku dziecka biologicznego - to nie wszystko.

Gość Ania Warszawa !_
sztuczna toleancja tu na kafe musi sie dziecko lansowac :) :) I to jak sie zawziecie tłumaczy... sprawdza sie stare przysłowie, ze winny sie tłumaczy. haha :D :D :D

Gość Ania Warszawa !_
moje IQ równa się intelektowi martwego diabła tasmańskiego :classic_cool:

Gość Ania Warszawa !_
Wypraszam sobie, moje IQ graniczy z upośledzeniem umysłowym małego downa, takiego jak ta tolerancyjna pani pocznie niedługo I go urodzi takie dałniątko, ale dziadki sie uciesza :)

Gość Ania Warszawa !_ to dzifffka
Ania Warszawa !_ już skończyłaś szczekać zahiviona suko? No to wracaj grzecznie do obciągania i nadstawiania swojej zapchlonej dupy, pamiętaj tylko o kondomie, gdyż w przeciwnym razie dziewięć miesięcy później z twojeego poharatanego Czarnobylem cipska wyskoczy...gówno. I zapewniam, że to będzie wypisz wymaluj cała mamusia. :D

Gość Ania Warszawa _!
ojojoj nie zestraj sie :D :D hahah ale ja uwielbiam kafe I polewke z takich jak ty wyzej hahahah buuuuuuhehhehehehe :D

Gość Ania Warszawa _!
odkąd w dzieciństwie mój tata kochał mnie noc w noc twierdzę, że nie ma nic lepszego od seksu kobiety z mężczyzną :classic_cool:

Gość bjknkjnk
Jeśli znajdziesz taką kobietę to proszę bardzo, co nam wszystkim do tego ? Ale prawdopodobnie nie znajdziesz, jeśli kobieta ma uraz do mężczyzn lub lubi swój silnielski styl życia a chce być matką to idzie na jakąś imprezę i już nią może być ;] ewentualnie szuka faceta do zaplodnienia przez ogloszenie. Po co jej bagaz w postaci jakiegos nieznajomego faceta ktory moze wywinac jakis numer ?