Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mira 1999

tabsy anty

Polecane posty

Gość mira 1999

Zażywam tabletki hormonalne od roku, mam 19 lat, co się wyleczę z jakiejś infekcji to znowu jakąś lapie. Dość mam, wcześniej tak nie miałam, czy to może być wina tabletek. Sypiam ze swoim chłopakiem od półtora roku i wcześniej nic się nie działo, a teraz non stop cos.

Gość wrednasuuuuuuupiiiii
Przeczytaj czy Twoje tabletki wywołują takie skutki ;) Ale moim zdaniem to nie ma nic wspólnego z tabletkami. Jak na mnie oka to albo siadasz tak gdzie nie powinnaś typu publiczne toalety itp. albo Twój chłopak to przynosi od innej ;)

Gość fgfgfgfg
Tak,tabletki niestety mają na to wpły:/ Spróbuj kupić probiotyk np.lacibios femina

Gość też myślę
że to wina tabletek ,najlepiej iść do lekarza i zmienić ,a wogóle te tabletki antykoncepcyjne to samo zło ,nie niszcz sobie zdrowia dziewczyno

Gość ring ring
Miałam podobny problem, dopiero jak zaczęłam wspomagać się provagiem , infekcje przestały mnie dręczyć. Przy tabletkach antykoncepcyjnych miałam również kłopot z suchością pochwy, na wizycie kontrolnej ginekolog polecił mi jakiś czas temu nuvaring, to mój drugi krążek i zdecydowanie nawilżenie jest dużo lepsze, tylko cena niestety za opakowanie wyższa niż przy tabletkach, ale ze to na żele nawilżające nie wydaje pieniędzy. Możesz albo zmienić środek antykoncepcyjny, albo zacząć zażywać probiotyk.

Gość bingo))):)
Prawdopodobnie to wina tabletek ale powinnaś także zrobić wymaz i posiew z pochwy i zobaczyć czy to nie przypadkiem e. coli albo jeszcze coś innego. Jeśli to przez pigułki to bierz razem z nimi ten provag, będzie zapobiegał infekcjom albo spróbuj z innymi pigułkami z jak najmniejsza dawką hormonów lub przerzuć się na inną metodę antykoncepcji. Jeśli ty masz infekcję to chłopak też powinien się leczyć.