Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadinn

czego jest za dużo w reklamach?

Polecane posty

jakich tresci wg was jest za duzo w reklamach? co was wkurza? za duzo klamstwa, erotyki, ...? bardzo prosze o odpowiedz potrzebuje do pracy mgr dla mnie to ważne a Wam zajmie chwilkę :)

Gość dfygoooool
Za dużo dzifffek erotyki i rzeczy z tym związanych.

Gość dzorzdżina
za duzo jest uprzedmiotowienia kobiet np bardzo mi sie nie podoba reklama Praktikera gdzie facet podglada sa siadkę na tramplolinie a zona go opieprza albo facet podziwia nogi klientki której przywiózł gres a reklamie radiowej mówia - pokaz teściowej drzwi zewnętrzne wszystko ma podtekst upadlajacy kobiety i na pewno nic tam nie kupię a ceny mają wysokie w stosunku do konkurencji a jak sprzedaja cos w promocji to badziew kobieta nie jest podrzednym przedmiotem bo ja np robie remont domu , mam swoją ekipę ale w tym sklepie nic nie wybiorę , zresztą nie maja nic ciekawego , pustki klientów

Gość zaniepokojona mama 33333
1- erotyki- gołe baby, podteksty, pompowane penisy,itp 2- taniego zartu- dla najnizszych mas społecznych chyba, bez obrazy, zwlaszcza reklamy Adamczyka i Kota, Norrisa, itp 3- przekłamania- czyli pokazywanie efektu jakiego i tak się nie osiągnie nigdy po danym produkcie (kremy wygladzające zmarszczki, cellulit), ostatnio pobiła mnie reklama odchudzającej się kobiety, która na początku była "gruba" (ubrana w 3 warstwy bluz) a nagle wyszczuplała. No i wkurzające jest to, że czasami wciskają nam kompletny syf bez wyrzutów sumienia, a ludzie widząc fajną reklamę się na to łapią. 4- naciągactwo- kierowane głównie do ludzi starszych fundusze, ubezpieczenia

Gość Gimjkj
Za duzo reklam w reklamch

Gość za dużo głupoty
mam wrażenie, że reklama jest kierowana do ludzi, którzy kompletnie nie myślą, nie mają własnego zdania, są zagubieni i nie wiedzą, czego chcą, czego im potrzeba. I na takim poziomie właśnie jest większość reklam.

Gość to samo mialam pisac!!!!
za dużo głupoty mam wrażenie, że reklama jest kierowana do ludzi, którzy kompletnie nie myślą, nie mają własnego zdania, są zagubieni i nie wiedzą, czego chcą, czego im potrzeba. I na takim poziomie właśnie jest większość reklam.] podpisuje sie pod kazdym zdaniem!

Gość ferasa
Za dużo jest informacji nie do końca pełnych. Krzyczą z reklamy darmowe minuty do wszystkich a nie podają ze przez pierwszy miesiąc.

Gość za dużo głupoty
dziękuję :-) Już jest nas dwie (albo dwoje ;-) )

Gość ferasa
ja nie lubie reklamy T-mobile gdzie za pomocą telefonu mozna zrobic tak wiele. Ta reklama jest dla mnie bardzo głupia jak by to w jakiej jest sie sieci komórkowej zależało jaki masz status społeczny...Pokazuje ona ze bedac w T-mobile możesz zamykać okna, rozmawiać z lekarzem lub przesyłać informacje. Chca pokazać ze użytkownik tej właśnie sieci komórkowej moze sobie pozwolić na tak wiele a prawda jest taka ze majac w inne sieci tez moze sobie na to pozwolić wystarczy tylko mieć sterowane okna, komputer z kamerka itd. nie potrafię tego dobrze ubrać w słowa o co mi chodzi ale zlosci mnie ta reklama...