Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppaulaaa000000

nawigacja jaką kupić ?

Polecane posty

Gość ppaulaaa000000

Witam prosze o pomoc , mój chłopak ma wkrótce urodziny , chce mu kupic nawigacje do auta , ale kompletnie sie na tym nie znam . Mozecie mi pomoc ? mój wymóg to nawigacja w cenie do 250-300 zl (mowie o cenie z allegro czyli w normalnych sklepach jest to cena prawdopodobnie o 100 zl wiecej . ) Ostatnio cos slyszalam ze sa nawigacje ktore mozna co rok czy co miesiac bezplatnie aktualizowac czy tam z internetu pobierac aktualizacje i wgrywac i sa tez takie gdzie tylko od producenta mozna "dokupic" aktualne mapy , a wiec chcialabym aby to bylo z tej 1 wersji ...

Gość gość
Jak szukasz nawigacji Uroute to koniecznie odwiedź strony sklepu internetowego pod adresem www.uroute.pl. Oferta obejmuje kilka modeli tego wielo funkcyjnego urządzenia więc nie będziesz mieć problemu z dopasowaniem sprzętu do swoich indywidualnych potrzeb. Polecam!

Gość gość
Najlepsza nawigacja to nawigacja z firmy TOMTOM moi rodzice taką mają nigdy ich nie zawiodła i doprowadza pod same drzwi i dokładnie pod wpisany(Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona) adres