Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezkubusia

Badania relamy

Polecane posty

Hej,czy ktoś z was brał udział w badaniu reklam przez internet? Chodzi mi o taką stronkę gdzie za wypełnienie ankiet płacą w euro. Czy to jest opłacalne? I czy naprawdę da się na tym zarobić? Piszcie.

misiek jestes zalosny.... fuuuuj to chyba dla zbokow strona... autorze/autorko mozesz podac linka? ja jestem zarejestrowana na pulsreklamy.pl i faktycznie mozna zarobic, ale za 1 reklame masz 1 grosz, na dzien masz 2-3 reklamy a wyplacic mozesz dopiero 10 zl, tak ze kiepsko.

misiek jestes zalosny.... fuuuuj to chyba dla zbokow strona... autorze/autorko mozesz podac linka? ja jestem zarejestrowana na pulsreklamy.pl i faktycznie mozna zarobic, ale za 1 reklame masz 1 grosz, na dzien masz 2-3 reklamy a wyplacic mozesz dopiero 10 zl, tak ze kiepsko.

autorko nie znam tej strony. ja jestem zarejestrowana jeszcze na Ipsos Acsess Panels tam po zebran iu ilus punktow dostajesz bon na 25 zl Ticket Compliments, jakos tak, wazny np w tesco. jest jeszcze gfk polonia, ankiety z gadu- gadu tylko teraz nazywaja sie Panel Ariadna, i firma Global Test Market. tu napewno cos zarobisz albo przynajmniej za punkty wybierzesz nagrode. i to nie jest reklama, nie daje zadnych linkow rejetracyjnych.

Jowita też o tych stronach słyszałam tylko mi zależy na realnych pieniądzach,nie na bonach. Trochę się boję spróbować na tej stronie co podałam dlatego zbieram opinie,na tej twojej to marne grosze :(