Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszkaaaaa1234

SUKNIA ŚLUBNA JAK SUKNIA OLI KWAŚNIEWSKIEJ

Polecane posty

Gość agnieszkaaaaa1234

Zamówiłam jakiś czas temu u krawcowej sukienkę na wzór tej którą na swoim ślubie miała kwasniewska, wszystko buło by ok gdybym nie dowiedziała się, że wszyscy uważają że była BRZYDKA!!! Jestem załamana:(((( Pierwsza przymiarka już za mną, ale nic jeszcze nie było widać - sam szkielet mi pani dopasowywała. Ocencie suknie oli i powiedzcie mi czy mam rezygnować?

Gość masakraaaaaa i tyleee
a masz mózg? bo wg mnie nie

Gość agnieszkaaaaa1234
Podoba ła mi się, była taka elegancka i wytworna, ale nasłuchałam się tylu negatywnych komentarzy,że zaczynam się bać:(

Gość mama dziewczynki
no mi się suknia Oli K. nie podoba :(

Gość kisielowa
mnie też nie. i była strasznie wygnieciona, masakra. ale to Tobie ma się podobać.

Jak dla mnie jest okropna, ale jeśli by mi się coś podobało, to w nosie miałabym zdanie innych!!!!! To nie słuchaj komentarzy, po co Ci to? Jeszcze tu założyłaś temat, żeby dostać kolejne negatywne komentarze? Bo z tym to się wiąże. Ja nie będę kłamać i szczerze mówię, że bardzo mi się nie podoba, ale po co Ci moje zdanie potrzebne? Nie czytaj i nie zaśmiecaj sobie głowy zdaniem innych, tylko miej suknię, która Ciebie zauroczyła :)

Gość nie małpuuuuuuuuujjjjjjjjj
a mi się podobała, chociaż trochę bym ją przerobiła ;-) ale zastanów się czy będzie wygodna. Może niech Ci krawcowa zrobi trochę szerszą i z innego materiału, bo tamten był gniecący się. Jak usiądziesz w takiej wąskiej to właśnie wtedy może Ci się wymiąć. na pewno bardziej mi się podobała suknia kwaśniewskiej niż liszowskiej, kożuchowskiej czy cichopek. ważne żeby Tobie się podobała, ale z drugiej strony niefajne jest robienie takiej kopii. ludzie mogą gadać, ze po prostu "zmałpowałaś" tę suknię. poprzerabiaj ją trochę.

Gość Nie jest źle
Lepiej taka niż po raz bilionowy gorset z dekoltem w serce i tiulowa księżniczkowa beza :) Baw się dobrze i nie myśl o innych!

Gość jest ok , nie przejmuj się
bardzo rewelacyjna nie była, nie w moim stylu, ale i tak ładniejsza od tych napompowanych albo tiulowych badziewi a la księżniczka.