Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasjonatka kafe86

czy aparat007 to ta sama osoba co Agent0070?

Polecane posty

Gość pasjonatka kafe86

czy aparat ma rozdwojenie jazni czy to sa dwie rozne osoby?

Gość lalilllllla
Tak. To ta sama osoba.

lillaaa o ile jaką kwotę jesteś w stanie się założyć? że nie jestem tym aparatem 007?

Gość aparat007
Prosze mi nie ublizac. Nie zadaje sie z marginesem spolecznym, ktory po bardzo wnikliwej analizie nikow wybral podobny nick. buhahaha Typowy Zbyszek! buhahahaha.

aparat 007 staszku wyluzuj bo ci zylka pęknie :) spójrz w lustro i zmow "ojcze nasz "-nic ci już nie pomoże :) never give up !

Gość trhreyhrthfgh
no trzeba miec zryty dekiel i to rowno, dobrze ze zaczernil sie ..bedzie latwije namierzyc IP BUHAHAHAH iwazaj debilu co piszesz tewraz :D

haaa widzę, że bardzo wrazliwy jesteś sarenko :) szukaj azor, szukaj IP, haaaa co za idiota :)

Gość Prawdziwy aparat 077
Widze ze chochliki nadalj skacza po forum. Nierozumiem ludzie , sprawia wam to az taka przyjemnosc?

Gość rgregrtgfrf
takk to ta sama osoba bo dziwne ze pisza w tym samym czasie :D ale debil

Gość lalilllllla
Agent to nowe wcielenie Aparata. Tylko ze tym razem jest w innym wieku. Jako Aparat mial 30 lat, jako Agent ma 36 lub 37. A swoja droga, stary pryk samotny szuka wrecz na sile kobiety na kafeterii. Widac, ze w zyciu realnym powodzenia nie ma, skoro do tej pory nie znalazl nikogo. Tacy faceci to faje sa, co nie umieją nic poderwac.

lalillla oooo to już nie jestem aparatem? ??:) no proszę nawet uparta oslica zmieniła poglądy! dziękuje i proszę o więcej :) sarenko! faje to sobie przyłóż do czoła ;)

Gość lalilllllla
Czytaj uwaznie tlumoku : nowe wcielenie Aparata. Czyli ze z Aparat przeistoczyles sie w Agenta. Ja wiem, ze czytanie ze zrozumieniem nie kazdemu wychodzi zbyt dobrze, ale w takim sedziwym wieku jak twoim, to juz chyba wypada troszke logicznie myslec? Co?

Gość lalilllllla
a z resztą mam to gdzieś kto jest kto ,muszę wziąć termometr ,wsadzić sobie w dooope i później posssać . boli mnie głowa ,jestem koorwa i chcę nią być .

Gość lalilllllla
Slaby ten podszyw Aparaciku. Wymysl cos lepszego. Fajny podszyw smieszy a glupi jest ignorowany 🖐️

Gość Prawdziwy Aparat007
buhahahaha, ludzi czy wy myslicie, ze ja nie mam nic innego lepszego do roboty tylko zakaldac nowe niki, i wcielac sie z inne postaci ?:) Agent moim zdaniem na tym forum jeste jedna i ta sama kobieta o 100 wcielen. Takze, stary radze Ci daj se spokoj bo tu nic ciekawego nie ma. Szkoda zdrowia, psychicznego.:)