Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na swoim

kuchnia z livingiem 23m

Polecane posty

Gość na swoim

Prosze o jakies porady w ustawieniu kuchni z salonem, na malej powierzchni, tylko 23m2. Mam nadzieje, ze da sie cos sensownego wymyslic. Zalezy mi glownie na linkach z przykladami podobnych aranzacji. Dziekuje

Gość tiaaaa
już lecę. myslisz że ludzie nie mają co robić tylko szukać z ciebie aranżacji?? już widzę setki linków.

Gość na swoim
tiaaaa, skoro nie masz nic do powiedzania w temacie to sie nie odzywaj. Ja tylo poprosilam, bo wiem, ze wielu ludzi moze interesowac podobne zagadnienie z mieszkaniem i bedzie mialo cos madrego do dodania.

Gość tiaaaa
będę się odzywać bo po to jest to forum. moja opinia jest taka, że raczej zalewu linków nie będzie. zwłaszcza że umieściłaś temat nie tu gdzie trzeba.

Gość na swoim
tiaaaa odzywaj sie, ale czy nie lepiej robic to wtedy gdy ma sie cos do powiedzenia? Ja sama nie raz pisalam i radzilam tutaj w sprawie domu. Teraz chce troche innego spojrzenia, sama juz wiele aranzacji widzialam, moze ktos inny ma cos do dodania. Poza tym odpowiedzi tutaj nie sa dla mnie sprawa zycia i smierci, mam juz zatrudiona projektantke:). Racje masz, ze zamiescilam w zlym dziale, nie wiem dlaczego akurat tutaj sie pojawil temat, cos przeoczylam

Gość tiaaaa
mam coś do powiedzenia - to, że nikomu nie będzie sie chciało wyszukiwać w necie zdjęć kuchni z salonem. a skoro zamieściłaś temat na forum to chyba musisz się liczyć z tym, że każdy może wypowiedzieć swoje zdanie.. ja też mam kuchnię z salonem w trakcie remontu ale nie pomogę bo u mnie metraż to koło 40m2.

Gość tym samym co wózek
jest taka magiczna sztuczka autorko. Jest o tyle łatwiejsza, że można ją zastosować niezależnie od komputera, systemu i przeglądarki internetowej, jaką posiadasz. A robi się to tak: Włączasz komputer, czekasz aż się wszystko do końca załaduje. Potem patrzysz na pulpit, sokolim wzrokiem wypatrujesz ikonki swojej przeglądarki (czyli IE, Mozilla, Opera, etc). Jak już w to klikniesz, w pasek adresowy (czyli jakieś 4cm od góry ekranu) wpisujesz takie coś: http:/www.google.pl. Pojawi Ci się biała strona z takim kolorowym logo i kolejnym okienkiem, w którym możesz wpisujesz (i tutaj zastanów się, co będzie bardziej stosowne) "ustawienie kuchni z salonem"/"kuchnia z livingiem"/"aranżacje kuchni z salonem", etc. Potem wyświetli Ci się na niebiesko kilkaset linków z tym, czego Autorko poszukujesz. A nóż coś znajdziesz? Spróbuj :) Nie dziękuj :) 🖐️

Gość tiaaaa
padłam :)

Gość na swoim
Tym samym co wozek, nie szkoda marnowac Ci czasu na wpis bez wczesniejszego przeczytania mojego postu? Ja juz przegladnelam wiele stron, takze piszesz chyba tylko po to, zeby tiaaaa mogla upasc jeszcze nizej?:)

Gość co to znaczy PRZEGLĄDNĘŁAM
?

Gość Pseudonim dla siebie
Na swoim, 23m to wcale nie jest jakas tragicznie mala powierzchnia. Ja mialem tylko 17m i sie udalo, ale to bylo w czasach kawalerskich. Teraz mam kuchnie i salon osobno. Umiesc pytanie w innym dziale, bo widzisz kto tu pisze

Gość Mama tez na swoim
Autorko jest taki temat tutaj "jak nie urzadzac mieszkan", naprawde bardzo ciekawy. Mysle ze tam powinnas wkleic pytanie, tutaj raczej o dzieciach. Mnie tez czeka remont, ale dopiero za rok.