Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iqquana

Tarot - wędrówka człowieka

Polecane posty

Gość mała mała
Iqquana, fajnie, że znów jesteś dostępna :) Na tamtym topiku nie było odp, więc pytam tu: czy będę miała choć jedno dzieciątko, ewentualnie kiedy? I przy okazji 2 pytanko: co z moim życie uczuciowym w najbliższym czasie. Teraz spotykam się z takim jednym, ale z tej mąki chleba nie będzie... pozdrawiam, Marta.

mała mała Po 1 - Dziecko będziesz miała, jednak najpierw musisz znaleźć odpowiedniego partnera. Motyw dziecka w Twoim życiu pojawi się na wiosnę (marzec-maj) przyszłego roku. Po 2 - Jeśli chodzi o uczucia to obecnie przechodzisz rozczarowanie związkiem, niedojrzałym związkiem, rozbiegacie się w celach i pragnieniach. Nowy mężczyzna pojawi się w Twoim życiu, nie prędko ale pojawi.

Gość popwa
czy moje zycie juz takie bedzie czy jednak cos sie zmieni 09.09.84

Gość Serenillaa
1. Czy wyjdę za mąż 2. Czy będę miała dziecko 3. Kiedy znajdę pracę Dziękuję Anna

Gość piernikowe ciasto
pytanie ogolne zdrowie, praca 27.02.1988 dziekuje:)

Gość mała mała
Boszszsz.... Jeszcze rok :\ Najważniejsze jednak, że dzidzia będzie :) Dziękuję 🌼

Gość niesmiała....
Poproszę o taką wróżbę, mam trzech kolegów, który z nich najlepiej by się nadawał na mojego męża, z którym bym była najszczęśliwsza, czy któryś z nich kocha mnie szczerze? Ich imiona to: Mirek (blondyn), Maciek (brunet), i ten trzeci też Maciek ale najmłodszy z nich, brunet. A może jeszcze kogoś innego poznam i za niego wyjdę za mąż czy może zawsze będę singielką?

Gość pączek wio-senny
Agnieszka 14.08.77 Czy najbliższy wyjazd będzie udany? Co o mnie myśli Tomasz? Czy kiedyś wyjdę za mąż?

Gość bardzo Cię proszę
bez podawania danych, czy mogłabyś? będę wdzięczna 1. czy On nadal o mnie mysli??? kim jestem dla niego??? nazwijmy go "pan a " 2. czy zalicze pozytywnie ten rok szkolny??? 3. Czy on nadal coś do mnie czuje, ile jeszcze bedzie z tamtą? DZIĘKUJĘ :*:*:*

Gość bardzo Cię proszę
W 3. wnoszę poprawkę, chodzi o" pana b " :)

popwa Twoje problemy w życiu biorą się głównie stąd, że wszystko chłodno kalkulujesz, za bardzo. Krytycyzm i racjonalizm nie zawsze daje szczęście. Jesteś obecnie na takim etapie w zyciu, że wydaje ci się, że gorzej już być nie będzie i według kart nie będzie. Teraz masz szanse na zmianę swojego życia, na szczęśliwą zmianę. Musisz pójść na przód, zostawić to co złe za sobą, rozpocząć zycie z czystą kartką. To czy Twoje życie będzie tak wyglądać, czy nie w tej chwili zależy tylko i wyłącznie od Ciebie. Jeśli więc pragniesz zmiany, pogódź się z tym co było źle, nie tak, zamknij to za sobą i zacznij żyć od nowa, z nowym nastawieniem i nową szansą na szczęście.

Serenillaa 1. Tak. 2. Tak. 3. Pracę znajdziesz w tym roku, w transporcie lub handlu.

Gość Myszka 34
ANETA 3.3.77 CZY JESTEM W CIĄŻY CZY TO RACZEJ ZABURZENIA

piernikowe ciasto 1. Jeśli chodzi o pracę to pracę to duże wyzwania, choć z pozoru praca może okazać się atrakcyjna to mogą cię zawieść zarobki i styl pracy. Uważaj na nieuczciwe układy w miejscu pracy. 2. DObre zdrowie.

Gość sasasasas
Kiedy będę miała dziecko? Kasia 07.04.92r

Gość Jadwiga20.05.75r
co nowego czy uda mi sie zmienic prace na dobrą?

Gość beaataa
23 01 66 kiedy poprawi sie moja sytuacja finansowa ? 09 03 66 czy ta osoba na dobre zniknela z mojego zycia ? Prosze o wrozbe

niesmiała.... Według kart ten trzeci, karty mówią o romansie, o ukrywanej miłości do ciebie, potajemnej miłości.

Gość blada twarz7
Kasia 17.06.1982 r. 1. Filia instytucji, w której pracuję jest fikwidowana, czy dostanę przeniesienie do nowej pracy u tego samego pracodawcy czy może powinnam zaczać szukać pracy?? 2. Czy w najbliższym czasie zajdę w ciążę?? 3. Czy w końcu będę mieć swoje mieszkanie/dom?

Gość kalinka..
Kiedy zacznę pracować i z czym ta praca będzie związana ?

Gość taaaaaaaaa,.
a pewnie sama, pod pomarancza zadalas pytanie :D

Gość niesmiała....
Trafilas w sedno bo ten trzeci najmlodszy to akurat moj chlopak, a tamci to tylko tacy koledzy. Gratuluje, jestes dobrą wrózką ;)

Gość maglenne
Monika 19.10.1982r. Prosze o wrózbę na temat mojego związku z Adrianem 02.07.1985r. czy on mnie szczerze kocha i poważnie mysli o przyszlosci ?

Gość kalinka..
Małgorzata 12.11.1985

Gość Victoria74
witaj,,, choruję na nerwicę lękową... z diagnozy lekarzy. 1) Moje pytanie to kiedy wyleczę się z tej choroby i czy na pewno to jest nerwica? Z góry dzięki za odpowiedz

Gość shepard bb
czy znajde milosc i kiedy? 02 listopad 1985

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaa
Kiedy mniej wiecej doczekam sie drugiego dziecka i czy to bedzie z obecnym partnerem? 2 Czy widzisz nasz raazem szczesliwych? 3 Co ogolnie mnie czeka w przyszlosci ,w pracy,domu rodzinie?