Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iqquana

Tarot - wędrówka człowieka

Polecane posty

shepard bb Znajdziesz miłość...ale po długiej "terapii" nad samym sobą, sam wiesz co musisz zmienić i co kobiety od ciebie odstrasza.

Gość ula 1980 marzec 12
co z moja praca

Gość Valeria_
12.05. 85 r. 1) czy w przyszłym roku wyjdę za mąż? 2) kiedy i czy znajdę pracę?

Gość Kiwi Mama
Kasia 04.06.1988 1. Jaka będzie płeć dziecka, które urodzę? 2. Czy obronie pracę magisterską w czerwcu? 3. Jak się ułożą nasze finanse? (chodzi o pracę męża, zarobki itp ) DZIĘKUJĘ :)

kasiaaaaaaaaaaaaaaa 1. Nie prędko z powodu problemów rodzinnych, Karty nie mówią o dziecku w ogóle, sugerują że ważniejszym problemem są relacje w związku i że dziecko nie powinno być kartą przetargową sensu związku. 2. Nie. 3. Powrót do starych znajomości, miłości. Rozpacz, desperacja. Niedostrzeganie własnych słabości i błędów, cierpienie po stracie kogoś bliskiego (śmierć bądź rozstanie), w pracy duże zmiany, niewdzięczność ze strony pracodawcy, możliwa depresja. Przykro mi, niezbyt przychylne losy pokazują ci karty.

Gość jeszcze wróży czy juz
poszła

Gość Anetttttttttta
Jak sie potoczy moja relacja z mezem do konca roku 2013 ja 7.03.85 i maz piotr 23.6.84

Poprosze takze 1. Brak obietnicy długiej i wspaniałej miłości, jednak możliwa zapowiedź, w związku stagnacja, brak zmian, powolny rozkwit uczuć. 2. Karty nie wróżą Wam wspólnej przyszłości. 3. Złe relacje w pracy, nie podpisanie umowy.

Gość hcj
Hania - 08.10.85 - Czy w tym roku zajdę w ciąże? A może już jestem? :) dziękuje za odpowiedź :)

iqquana- jeszcze raz napiszę swoje dane. ja :06.05.1988, chłopak 11.08.1987 :) prosze o odpowiedz kiedy on mi sie oswiadczy lub kiedy wjde za maz

Gość ;klmkl;m
Anita 20 07 1984 Kiedy zajde w ciaze? -jaka bedzie plec dziecka? Ile bede miala dzieci?

12,04.1957 Jadwiga Mogą wystąpić liczne stany zapalne (głównie zatoki), karty proponują badania i bycie pod okiem lekarza.

Gość jest jeszcze wróka
?

Gość 12,04.1957 Jadwiga
nawet trafiłas nie ma za co dziekowac ale dziekuje

Gość izunia...
Iza 11.12.1986 1.jak sie potoczą sprawy z obecnym partnerem?czy będziemy rodzina? 2.co z praca? Zmieni sie coś? 3.co że zdrowiem moim i rodziny?

Gość marteczka1987./;
marta 25.11.1987 czy bede miała dziecko jesli tak to kiedy, czy w obecnej pracy poprawi sie a może bedzie nowa propozycja zawodowa? jak sie układają finanse na najbliższą przyszłość

Gość Anetttttttttta
jeszcze jedno pytanko kiedy nasza dzialalnosc zacznie przynosci przychody (aby wystarczylo na 2 porzadne wyplaty) aneta 7.03.85 i zaneta 28.178

koza031 1. Tak, jeśli podejmiesz właściwą decyzję. 2. Według kart - tak. 3. Możesz być przed taką szansą ale może być zaprzepaszczona przez wydarzenie losowe (kradzież, ważniejsze wydatki(.

Dziękuje wszystkim, na resztę pytań odpowiem jutro, nie spodziewałam się tak licznego tłumu :)

Gość Kiwi Mama
Powróż jeszcze troszkę :( Pliss

Gość ;klmkl;m
bede czekac! POZDRAWIAM

Gość Anetttttttttta
odpowiedz jeszcze mi, wazne dla mnie :(

Gość sasasasas
Pisałam wcześniej z pytaniem kiedy będę miała dziecko i dostałam odp: Mozliwa jesień ale uważaj na ciążę. Dlaczego mam uważać? czy ciążka będzie wpadką? a drugie moje pytanie, kiedy wezmę ślub? kasia 07.04.92

Gość valdek2013
waldek 30.05.1985 czy w najblizszym czasie dostane prace?

Chciałabym ale dziś naprawdę nie dam rady, to przede wszystkim wyczerpujące psychicznie. Będę jutro - na pewno. W miarę możliwości postaram się być już w dzień.